Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Třinec si z hostování v Olomouci stáhl kanonýra Hrňu

Olomouc Hokejisté Olomouce přišli o svého nejlepšího střelce Erika Hrňu. Autora deseti gólů a třetího nejlepšího kanonýra extraligy si zatím dočasně z hostování stáhl zpátky vedoucí Třinec.

Erik Hrňa
zdroj: ČTK

Šestadvacetiletý útočník se z Hané do Slezska vrací po 18 kolech. Hrňa byl do kádru nováčka uvolněn krátce před startem sezony, ale v Olomouci se chytil a stal se její oporou. S deseti brankami a šesti asistencemi je na čtrnáctém místě produktivity a pouze o gól zaostává za nejlepšími střelci extraligy Františkem Lukešem a Petrem Tonem.

Podle obou klubů jde zatím o časově neupřesněné angažmá. Není vyloučeno, že se Hrňa do Olomouce vrátí, ale stejně tak může zakotvit na delší dobu i pod Javorovým. "Když jsme Hrňu brali, věděli jsme, že si ho Třinec může za určitých podmínek stáhnout. Oceláři mají problém s nějakými zraněnými hráči, tak si ho vzali zpět," řekl generální manažer klubu Erik Fürst.

Trenér Olomouc Jiří Dopita
zdroj: ČTK autor: Petr Eret

Hrňa by měl v Třinci zvýšit údernost třetí formace, ve které trenéru Jiřímu Kalousovi momentálně citelně schází zraněný Lukáš Žejdl. Mimo hru je dlouhodobě i Radim Matuš, zdravotní problémy měl Adam Rufer.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články