Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Třinec si poradil i s tvrďáky ze Sparty. Vítkovice vyhrály ve Varech, Bílí Tygři zdolali Hradec

Celkem 54 trestných minut rozdali rozhodčí ve šlágru 22. kola mezi Spartou a Třincem. Vyrovnaný duel vyvrcholil v závěru, kdy o osmé výhře Třince v řadě rozhodli Růžička s Adamským. Oceláři tak nadále vedou tabulku. V druhém taháku kola přetlačili Bílí Tygři soupeře z Hradce Králové až v prodloužení a jsou druzí. Třetí místo si drží Vítkovice, které uspěly v Karlových Varech. V důležitém souboji mezi Mladou Boleslaví a Chomutovem úřadovalo duo Klepiš a Vondrka, kteří řídili výhru 3:1 a přibrzdili rozlet Pirátů.

Utkání Sparta Praha – Oceláři Třinec
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

Sparta – Třinec 1:3

Už osmé vítězství v řadě slaví Třinec, tentokrát uspěli Oceláři na ledě Sparty těsně 3:1. Vyrovnaný duel rozhodl kanonýr Martin Růžička až v 54. minutě z přesilové hry, neboť první dvě branky padly po trefách Rotha a domácího Buchteleho v prvních deseti minutách. V závěru přidal pojistku do prázdné brány Adamský. Slezané si tak pojistili první příčku tabulky a odskočili Pražanům, kteří prohráli doma popáté za sebou, na rozdíl sedmi bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384726-sparta-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Třinec

Karlovy Vary – Vítkovice 2:3

Karlovy Vary nedokázaly navázat na výhru proti Kometě (5:4) a s Vítkovicemi doma prohrály 2:3. Západočeši sice v zápase vedli po trefě Grígera a zásluhou Plutnara poté i srovnali na 2:2, ale vítkovický útočník Tybor zařídil vítězný gól osm minut před koncem. Ostravané se tak nadále drží v popředí elitní šestky, naopak Energie uzavírá desítku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384727-vary-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Vítkovice

Liberec – Hradec Králové 4:3 PP

Body navrátilců pomohly Liberci k obratu proti Hradci Králové. Na výhře 4:3 v prodloužení se podíleli Tomáš Filippi dvěma góly a Michal Birner asistencí na vítězný gól Libora Hudáčka 12 vteřin před koncem nastavení. Severočeši uhájili druhou příčku se ztrátou tří bodů na vedoucí Třinec, Východočeši jsou o bod za Libercem.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384728-liberec-hradec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Hradec Králové

Mladá Boleslav – Chomutov 3:1

Vypjatý souboj mezi dvěma týmy ze spodku tabulky nabídl obrat Mladé Boleslavi, která přetlačila Chomutov 3:1. Skóre zápasu otevřel hostující Sklenář, poté ale zaúřadovala dvojice z nejzkušenějších. Jakub Klepiš se prosadil hned dvakrát v rozmezí 27. a 30. minuty a konečnou podobu dal výsledku bývalý kapitán Pirátů Michal Vondrka.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384729-boleslav-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Chomutov

Plzeň – Olomouc 1:2 SN

Hanáci uspěli po zápase proti Liberci také v Plzni. Olomouc tentokrát vyhrála 2:1 až na nájezdy díky vítěznému gólu Knotka. V duelu dominovaly obrany, jediné branky ze hry zařídili domácí Indrák a hostující Mráz. Olomoučtí odskočili Západočechům na dva body, Plzeň se nadále trápí v ofenzivě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384730-plzen-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Olomouc

Litvínov – Brno 2:3

V souboji dvou týmů čekajících na výhru tři zápasy byla nakonec šťastnější Kometa. Brňané otočili duel v Litvínově z 1:2 na 3:2 v druhé polovině hry a napravili porážku v Karlových Varech. O obrat se postarali Kašpar s kapitánem Čermákem, brankář Libor Kašík má první výhru v dresu Brna. Jihomoravané se udrželi v elitní šestce, Litvínov padl počtvrté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384731-kometa-napravila-zavahani-v-karlovych-varech-a-proti-litvinovu-ukoncila-serii-proher)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Brno

Hlavní zprávy

Nejčtenější články