Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA 2023/2024

Třinec se odpoutal na prvním místě, Slavia pokračuje v mizérii

Praha – 29. kolo nabídlo především souboj druhého s prvním – Třinec potvrdil roli favorita a na čele tabulky má před Litvínovem již šestibodový náskok. Na opačném konci nabývá čím dál větší ztrátu na místo v předkole play-off Slavia, která nejenže poosmé v řadě prohrála, ale ve stejném počtu utkání ani nebodovala. Televizní utkání Vítkovic s Kometou zvládli lépe domácí, kteří na nájezdy zvítězili 3:2.

Slavící hokejisté Třince
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

Litvínov - Třinec 3:5

Prohrávali 0:2, skóre otočili, nakonec však vítězství neuhájili. Litvínovští hokejisté se nakonec nevyhoupli na první příčku, když v atraktivním dramatickém utkání nezvládli třetí třetinu, v níž obdrželi tři branky, a podlehli tak Třinci 3:5.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/extraliga-buly-2014-2015/kola/29-kolo/295318-prvni-misto-v-utkani-plnem-zvratu-uhajil-trinec/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Litvínov - Třinec

Pardubice - Slavia 4:1

Ani napoosmé nedokázala Slavia odvrátit děsivou bilanci prohraných utkání v řadě, přičemž znovu ani nebodovala. Slávisté prohráli v Pardubicích 1:4 a zůstávají tak na posledním místě. Gól a nahrávku v dresu Pardubic, jež uspěly naplno ve třetím z posledních čtyř vystoupení, zaznamenali shodně útočníci Lukáš Nahodil a Tomáš Zohorna. 

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/295330-krize-slavie-nekonci-snura-proher-zahrnuje-jiz-osm-zapasu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Pardubice - Slavia

Vítkovice - Kometa 4:3 PSN

Brňané letos ani napotřetí nedokázali porazit Vítkovice, přestože Severomoravané horko těžko bojují ve spodních patrech tabulky. Kometa po druhé třetině prohrávala 0:2, když se v přesilovce z dorážky trefil Roman a druhý gól přidal o šest minut později Štencel. Brno se však vzchopilo díky Vondráčkovi v úvodu třetí třetiny, útočník dvěma brankami srovnal na 2:2. Jenže po sérii devíti nájezdů nakonec o svém vítězství přece jen rozhodly Vítkovice zásluhou Olesze.

R (//sport/hokej/extraliga/295306-zive-vitkovice-v-nejdelsim-utkani-sezony-premohly-kometu/)EPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/295306-zive-vitkovice-v-nejdelsim-utkani-sezony-premohly-kometu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Kometa Brno

Olomouc - Zlín 1:3

Třetí výhru z posledních čtyř utkání si připsal mistrovský PSG Zlín, když dokázal v Olomouci v každé třetině vstřelit branku a zvítězil 3:1. Berani tak Hanáky porazili poprvé v sezoně, a dostávají se tak prakticky na dosah příčkám zajišťujícím předkolo play-off. Od nich už jsou vzdáleni pouhé dva body.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/295326-zlin-se-nadale-zveda-v-olomouci-si-znovu-pripsal-vyhru/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Olomouc - Zlín

Sparta - Mladá Boleslav 4:1

Bez větších problémů si Sparta poradila s Mladou Boleslaví, kterou porazila 4:1. Holešovičtí se tak přiblížili na pouhé tři body druhému Litvínovu, k vítězství jim pomohly i dvě branky Buchteleho a gól a asistence Kumstáta. Mladá Boleslav za stavu 0:4 stačila už jen snížit z přesilovky zásluhou Mikulíka.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/295331-sparta-pohodlne-prehrala-mladou-boleslav/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Sparta - Mladá Boleslav

Plzeň - Karlovy Vary 4:3 PP

Západočeské derby nakonec opanovala Plzeň, když Karlovy Vary porazila 4:3 po prodloužení. Ještě minutu před koncem sice Indiáni prohrávali, Johnson však v závěrečném náporu srovnal na 3:3 a v prodloužení rozhodl Lev. Indiáni tak zvítězili počtvrté v řadě a upevňují si pozici pro přímý postup do play-off, které začíná unikat po třetí prohře ze čtyř zápasů Energii.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/295316-plzen-v-derby-udolala-vary-po-prodlouzeni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Plzeň - Karlovy Vary

Liberec - Hradec Králové 1:0

Bílí Tygři si připsali třetí výhru v řadě, kterou si upevnili místo v předkole play-off a mohou dokonce již začít pomýšlet na přímý postup. Rozhodla branka Petra Jelínka hned ve čtvrté minutě utkání, útočník se trefil v přesilovce. Hradec pak již nedokázal nalézt odpověď a prohrál pošesté v řadě.

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/295328-hradec-prohral-poseste-v-rade-a-liberci-nedal-ani-gol/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Liberec - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články