Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Třinec otočil šlágr proti Liberci a je ve formě, Kometa padla v Mladé Boleslavi

Poslední extraligové kolo před reprezentační přestávkou nabídlo mimo jiných šlágr z elitní šestky mezi Třincem a Libercem, který zvládli Oceláři po obratu ve druhé třetině čtyřmi vstřelenými brankami. Slezané tak triumfovali potřetí za sebou. Podkrušnohorské derby patřilo Litvínovu, Karlovy Vary vyhrály ve Zlíně a Mladá Boleslav si poradila s mistrovskou Kometou.

Hokejisté Třince
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-a-rozpis-hokejove-extraligy/)

Třinec – Liberec 5:3

Liberec vedl ve šlágru kola v Třinci v 16. minutě už 2:0 po trefách nejproduktivnějšího hráče extraligy Marka Kvapila, ale ve druhé třetině nastal obrat Ocelářů, kteří čtyřmi góly duel otočili. V závěru sice Severočeši snížili, ale pojistku Slezanů zařídil Hrňa. Třinec si tak po výhře 5:3 pojistil pozici v elitní šestce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383619-trinec-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Liberec

Chomutov – Litvínov 1:2 PP

Duel dvou týmů z Podkrušnohorska se musel rozhodovat až v prodloužení. V základní hrací době se prosadili jen chomutovský Marjamäki a litvínovský Trávníček, v nastavení ukončil utkání po čtyřech minutách Mikúš a zajistil Litvínovu výhru 2:1. Piráti padli počtvrté v řadě, černožlutí naopak zabrali po třech prohrách.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383620-chomutov-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov – Litvínov

Zlín – Karlovy Vary 1:4

Po porážce si Karlovy Vary připsaly další výhru a potvrdily, že se jim v poslední době nesmírně daří. Na nezdar v Třinci zareagovali Západočeši triumfem ve Zlíně 4:1, když se gólově prosadily všechny útoky a v obraně se vytáhl brankář Filip Novotný.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383621-zlin-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Karlovy Vary

Mladá Boleslav – Brno 2:1

Nevýrazná Mladá Boleslav, která prohrála dva předchozí extraligové duely, zabrala proti mistrovi a Kometu přetlačila 2:1. Středočechům zařídili tři body Musil a Procházka, který se prosadil v oslabení. Za Brno snižoval v přesilové hře Kašpar, hosté ale vyrovnat nedokázali, a po třech výhrách padli.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383622-boleslav-kometa)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Brno

Pardubice – Sparta 4:5 PP

Sparta v Pardubicích třikrát dotáhla náskok soupeře, v závěru šla dokonce do vedení po trefě Jarůška, ale Rolinek si vynutil prodloužení. V něm však bod navíc přichystal Pražanům obránce Blain, který svou druhou brankou v utkání (celkově čtyři body) rozhodl o vítězství 5:4, jeho spoluhráč Kudrna zaznamenal tři gólové asistence. Pražané se vrátili na první místo tabulky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383623-blaznivy-zapas-zvladla-lepe-sparta-z-pardubic-si-odvazi-bod-navic-diky-kumstatovi)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Sparta

Olomouc – Hradec Králové 3:1

Hanáci dokázali přerušit šňůru čtyř porážek, když si vyšlápli na Hradec Králové, který zdolali 3:1. Hattrickem se o to zasloužil útočník Petr Strapáč. Za hosty se trefil Cibulskis. Olomouc zůstává jedenáctá, Východočeši ztrácí na vedoucí Spartu dva body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383624-olomouc-zaskocila-hradec-kralove-a-prerusila-serii-porazek)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Hradec Králové

Plzeň – Vítkovice 2:3 SN

Zajímavý souboj dvou ambiciózních týmů vyzněl lépe pro Vítkovice. Ostravané zvítězili v Plzni 3:2 po samostatných nájezdech a radovali se počtvrté v řadě. Gólově se prosadil bývalý hráč Západočechů Schleiss, který byl úspěšný i v nájezdech. Vítěznou trefu si připsal Roman. Škodě se nedaří, padla počtvrté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383625-zive-plzen-vitkovice-2-2)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Vítkovice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články