Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Třinec, Liberec ani Kometa nezaváhaly, Boleslav padla popáté v řadě

Praha - Vedoucí trio extraligové tabulky své zápasy 33. kola extraligy zvládlo. Třinec otočil zápas v Olomouci a vyhrál 3:2, Liberec ukončil Zlínu domácí sérii a Kometa v přímém duelu o třetí místo zdolala Litvínov. Pardubicím se podařilo získat i potřetí skalp chomutovským Pirátům a Boleslav dále pokračuje ve své mizérii, když si na konto připsala již pátou prohru v řadě.

Vítkovice - Karlovy Vary 3:1

Série hokejistů Vítkovic bez porážky trvá i po utkání s Karlovými Vary. Vítězství 3:1 a osmý bodový zisk za sebou režíroval Lukáš Kucsera, který zaznamenal dvě asistence. První zásah letošní sezony si připsal Erik Němec. Severomoravský celek porazil Energii na domácím ledě posedmé v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A HLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/346150-neporazitelnost-vitkovic-pokracuje-tentokrat-zdolaly-karlovy-vary/)

Mladá Boleslav - Plzeň 2:4

Hokejisté Mladé Boleslavi podlehli ve 33. kole doma Plzni 2:4 a připsali si pátou porážku za sebou. Indiáni se radovali z teprve druhé výhry z posledních šesti utkání. Dvěma góly a jednou asistencí k tomu přispěl útočník Tomáš Svoboda a tři body za gól a dvě asistence si připsal i Dominik Kubalík.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A HLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346151-na-boleslavi-je-deka-plzni-podlehla-2-4-a-prohrala-popate-za-sebou/)

Zlín - Liberec 2:3

Počtvrté za sebou naplno bodovali a udrželi těsný kontakt s vedoucím Třincem. Bílí tygři z Liberce pokračují ve vynikajících výkonech. Na zimním stadionu Luďka Čajky se však vítězství nerodilo lehce. Domácí PSG měl před vlastními příznivci bilanci čtyř triumfů v řadě a zásluhou Okála krátce po zahájení třetí třetiny vyrovnal. Dva slepené góly hostí z přesilových her nicméně definitivně rozhodly. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A HLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/346153-liberec-zustava-na-vitezne-vlne-zlinu-ukoncil-domaci-serii/)

Kometa Brno - Litvínov 2:1

Dva slepené góly z úvodu střetnutí, o které se postarali Dočekal s Klepišem, nakonec rozhodly o vítězství brněnské Komety nad Litvínovem. Od druhé třetiny sice převzali iniciativu hosté, ale více než korigující trefu Pilaře nestihli. Domácí, které spolehlivými zákroky držel jednadvacetiletý brankář Jekel, přeskočili svého soupeře v tabulce. Manko na vedoucí Třinec činí sedm bodů.     

REPORTÁŽ, SESTŘIH A HLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/346159-primy-souboj-o-treti-misto-vyznel-lepe-pro-kometu/)

Chomutov - Pardubice 1:3

Pardubice letos neprožívají dobrou sezonu, proti Chomutovu se jim však daří. Vyhrály oba předchozí vzájemné duely a radovaly se i potřetí. Do vedení je poslal Sýkora po nezdařené rozehrávce domácích a po dalších dvou brankách se hosté výrazně přiblížili vítězství. Skóre mohlo být ještě jednoznačnější, ale Nahodil nedokázal proměnit trestné střílení. Chomutovu se zápas otočit nepodařilo, podepsalo se tam tom i Růžičkovo vyloučení do konce utkání za nesportovní chování. Alespoň o snížení na konečných 1:3 se postaral Skokan.

REPORTÁŽ,  SESTŘIH A HLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346147-pardubice-i-potreti-porazily-piraty-z-chomutova-vezou-vyhru-3-1/)

Olomouc - Třinec 2:3

Třinec na hanáckém ledě vydřel i přes absenci několika hráčů těsnou výhru 3:2, díky které se udržel o bod před Libercem ve vedení extraligy. O sedmé výhře Ocelářů z posledních osmi zápasů rozhodl ve 46. minutě kapitán Zbyněk Irgl. Olomouc čeká už šest utkání na plný bodový zisk a připsala si během této série jen dvě výhry v nastavení.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A HLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346168-trinec-zdolal-olomouc-a-sedmou-vyhrou-v-rade-se-udrzel-v-cele-ligy/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články