Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

To bude stát peněz a malá nebude mít na tepláky, smál se dvougólový Krenželok

Skvělý záskok s kapitánskou páskou za absentujícího Romana Poláka prožil na brněnském ledě vítkovický veterán Lukáš Krenželok. Dvěma góly přispěl k výhře 6:3, která znamenala dorovnání bodového stavu v tabulce se čtvrtou Plzní.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa Brno – Vítkovice

I tak ale severomoravský celek podle Krenželoka zůstává nohama na zemi. "Nahoru se nedíváme, stále jen pod sebe, tabulka je hrozně vyrovnaná a nic není rozhodnuto. Je to sice hezký mít čtverku na dohled, ale musíme tak pokračovat i dál, nesmíme polevit," řekl novinářům osmatřicetiletý hráč.

Připomněl, že Vítkovice měly špatný vstup do soutěže, neboť hrály při podzimním startu extraligy dlouhou sérii venku. "Byli jsme třináctí, snažili jsme se zvednout. To se povedlo a teď to musíme udržet," dodal.

Vítkovicím se proti Brnu v této sezoně mimořádně daří, ještě s ním neztratily ani bod. "Potřebovali jsme vyhrát, zase bude větší klid," pochvaloval si Krenželok pohodu v kabině.

Jeho tým byl dnes po většinu utkání lepším, k čemuž přispěly i dva Krenželokovy góly. Ten první byl poněkud kuriózní, puk se po jeho střele odrazil od tyče do brněnského gólmana a pak přešel za čáru. "Já jsem to pořádně neviděl, Laky (Lakatoš) tvrdil, že to byl gól, a pak to za chvíli potvrdil sudí. Musím se na to sám podívat," řekl.

Povedený brněnský večer se dvěma góly a céčkem na dresu jej bude asi něco stát do hráčské kasy. "Nevím, co mi kluci koupí," zažertoval a hned dodal: "To zase bude stát peněz a malá nebude mít na tepláky," usmál se.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články