Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Ticho i protestní odchod. Fanoušci na to mají právo, hlesl gólman Dynama Klouček

Domácí porážka 1:5 se Zlínem byla pro hokejisty Pardubic už šestou v řadě. Pardubice tak na třinácté pozici v tabulce ztrácejí na postupové místo do play-off propastných deset bodů a znovu po dvou letech nad nimi visí hrozba baráže. K nepohodě přispívá i spor mezi fanoušky a vedením klubu, který vygradoval odchodem některých diváků z hlediště.

Pardubičtí fanoušci vyvěsili sarkastické transparenty
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

"Všiml jsem si, že tam bylo ticho, ale to je věc fanoušků, jejich názor. My se musíme soustředit na to, co děláme na ledě, abychom se zlepšili," prohlásil pardubický brankář Milan Klouček s tím, že hráči se snažili protesty spíše nevnímat. "V kabině jsme to nijak neřešili, soustředili jsme se hlavně na svůj výkon. Mají na to právo. Co dělají oni, to je jejich věc," dodal.

Hráči však stejně jako diváci vědí, že situace není dobrá. Dynamo prohrálo pošesté v řadě, v tabulce má za sebou už jen Chomutov, kterému v pátek podlehlo 1:6. Hrozba baráže je velice reálná. "Vnímáme to, ale snažíme se ty porážky každým zápasem zlomit. Makáme jak na tréninku, tak v zápasech, ale bohužel to zase nevyšlo," řekl Klouček.

Trápení Pardubic a klima v klubu se řešilo i v novém dílu Hokej fokus podcastu:

V zápase se Zlínem nevyšla Pardubicím první třetina. Berani v ní získali klíčové dvoubrankové vedení, které do konce zápasu nepustili. "Na puk jsem si sáhl až ve 12. minutě. Je škoda, že jsme v první třetině dostali dva góly. Otáčet stav 0:2 není nikdy snadné a nám se to dneska nepovedlo. Šance jsme měli, ale teď nemáme ani to štěstíčko," hodnotil Klouček.

Sám sobě pardubický brankář vyčítal zejména třetí gól v 45. minutě, kdy ho z úhlu překonal Michal Popelka. "Ten byl hrozně smolný. Podobný padne třeba jednou nebo dvakrát za sezonu, bohužel přišel v tu nejhorší chvíli za stavu 1:2. Takové góly padají, ale mrzí mě to. Snažil jsem se to pustit z hlavy a chytat dál," dodal Klouček.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Zlín
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články