Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Spartu táhl navrátilec Buchtele, Liberec zvládl duel s Litvínovem. Plzeň odolala Třinci

Zajímavé duely nabídlo 41. extraligové kolo. Týmy v první šestce se střetly ve vzájemných zápasech, ve kterých dominovaly pouze Vítkovice. Další dva souboje skončily jednobrankovým rozdílem. Výhru Sparty zařídil v Jihlavě Jan Buchtele, který si po návratu připsal tři body. Litvínov se nadále trápí, v Liberci prohrál posedmé v řadě a předkolo play-off se mu vzdaluje. Mladá Boleslav naopak zvládla zápas v Chomutově a po těsné výhře 1:0 se přiblížila desátému místu.

Utkání Jihlava - Sparta
zdroj: ČTK autor: Plíhal Libor

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Chomutov - Mladá Boleslav 0:1

Brankář Mladé Boleslavi Brandon Maxwell pochytal všechny pokusy Chomutova, v důležitém utkání proti Pirátům si připsal nulu a hlavní měrou se zasloužil o vítězství Bruslařů 1:0. Jedinou branku zápasu vstřelil už ve druhé minutě obránce Oldrich Kotvan. Středočeši ztrácí v tabulce na desátý Chomutov pouze bod.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367560-chomutov-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Mladá Boleslav

Jihlava - Sparta 2:4

Jan Buchtele prožil perfektní návrat do Sparty. Útočník Pražanů přihrál na dvě branky a jednu sám vstřelil v oslabení a třemi body zařídil triumf Sparty na ledě Jihlavy 4:2. Pražané mají po sérii porážek druhou výhru v řadě a derou se v elitní desítce vzhůru, Dukla zůstává na posledním místě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367561-jihlava-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Sparta

Vítkovice - Olomouc 5:2

Olomouc držela s Vítkovicemi krok pouze v první třetině. Za stavu 2:2 se v prostřední části Ostravané utrhli do tříbrankového náskoku, který už nepustili. Vítězný gól zaznamenal obránce Lukáš Klok. Vítkovičtí zareagovali na porážku ve Zlíně a po výhře 5:2 se drží v první čtyřce, Olomouc zůstává šestá.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367562-vitkovice-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Olomouc

Brno - Hradec Králové 3:4 PP

Atraktivní souboj dvou těžkých vah nakonec lépe zvládl Hradec Králové. V Brně se pokaždé utrhl do jednobrankového vedení. Dvakrát dokázala Kometa zareagovat během dvou minut. Potřetí srovnala devět vteřin před koncem normální hrací doby z hole Nečase. Na čtvrtý zásah Východočechů, o který se v prodloužení postaral Gregorc, už ale Kometa neodpověděla. Hradec tak zvítězil 4:3 a na druhém místě se od Komety odpoutal už o dva body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367563-brno-hradec-kralove)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Hradec Králové

Liberec - Litvínov 5:1

Důležitý souboj mezi dvěma týmy ze spodních pater tabulky ovládl Liberec. Bílí Tygři přehráli na domácím ledě trápící se Litvínov a po vítězství 5:1 mu uštědřili sedmou porážku v řadě. Liberec táhl zejména útočník Lukáš Jašek, autor dvou přesilovkových branek. Další gól v početní výhodě zařídil Tyler Redenbach. Hostující Viktor Hübl jen snížil v závěru. Liberec je dvanáctý se ztrátou dvou bodů na desátý Chomutov.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367564-liberec-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Litvínov

Pardubice - Zlín 2:3

Zlín si šel v Pardubicích za třemi body hned od začátku a ve 25. minutě vedl po trefách Šťastného a Sedláčka už 2:0. Dynamo sice srovnalo po gólech Tomáška a Marosze, ale v 54. minutě rozhodl hostující Ferenc, který upravil na konečných 3:2. Zlínský obránce Tomáš Žižka odehrál 1000. zápas v extralize. Berani ztrácí ze sedmé příčky jen dva body na šestou Olomouc, Východočeši jsou devátí.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367565-pardubice-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Zlín

Plzeň - Třinec 2:1

V dalším atraktivním souboji prvního s pátým se nakonec radovala vedoucí Plzeň. Západočeši ale museli o výhru 2:1 bojovat až do konce. V obou týmech se jednou prosadili elitní střelci klubů, na vedoucí trefu Martina Růžičky odpověděl Tomáš Mertl 25. gólem v sezoně a znovu se osamostatnil na čele kanonýrů extraligy. Výhru Plzně vystřelil Jakub Pour.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367557-zive-plzen-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Třinec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články