Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Sparta vstřelila 18 gólů ve dvou zápasech, Kometa udolala Litvínov

Praha - Sparťané ve dvou utkáních v řadě dokázali svým soupeřům nasázet devět branek. V pátek kanonádu Holešovických odnesly Karlovy Vary, nyní se o vítězství Sparta postarala v derby proti Slavii. V televizním utkání mezi čtvrtou Kometou a druhým Litvínovem si vydřené vítězství připsali Brňané, důležitá vítězství v boji o play-off vybojoval Zlín a Mladá Boleslav. Naopak Liberec, Olomouc i Karlovy Vary prodloužily své nepříznivé série.

Sparťanská radost po derby
zdroj: ČTK autor: Michal Doležal

Slavia - Sparta 4:9

Slavia vedla, v polovině utkání držela vyrovnaný stav 4:4, pak se ale rozjela kanonáda Sparty. Holešovičtí před více než desetitisícovou návštěvou v O2 areně zvítězili 9:4, sedm gólů přitom nasázeli z přesilovky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Slavia - Sparta

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/extraliga/300261-slavia-v-derby-se-spartou-malem-dostala-desitku/)

Kometa Brno - Litvínov 2:1

Kometa Brno se díky výhře 2:1 nad druhým Litvínovem bodově přiblížila na svého soupeře o čtyři body, stále však zůstává na čtvrtém místě. Jihomoravané o svém vítězství rozhodli dvěma góly v rychlém sledu ve druhé třetině, Litvínov zásluhou Ručinského ještě stihl snížit, na skóre se však již do konce utkání nic nezměnilo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Kometa Brno - Litvínov

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/extraliga/300259-kometa-vydrela-vyhru-nad-litvinovem-zustava-ale-ctvrta/)

Zlín - Vítkovice 5:2

Zlínští hokejisté díky výhře 5:2 nad Vítkovicemi počtvrté za sebou naplno bodovali a posunuli se právě před Ostravany na osmé místo tabulky. Úřadující mistr sice v druhé polovině druhé třetiny ztratil dvoubrankový náskok, ale v závěrečném dějství rozhodli Aleš Holík, Roman Vlach a Zdeněk Okál. U jeho branky asistoval Petr Leška a zaznamenal svůj 900. bod v české nejvyšší soutěži. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Zlín - Vítkovice

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/extraliga/300259-kometa-vydrela-vyhru-nad-litvinovem-zustava-ale-ctvrta/)

Třinec - Liberec 2:1

Třinečtí hokejisté jsou čím dál blíže překonání bodového rekordu v základní části extraligy, který s 111 body ze sezony 2002/03 drží Pardubice. Po výhře 2:1 nad trápícím se Libercem mají Oceláři na svém kontě 98 bodů a do konce sezony zbývá odehrát ještě osm utkání. Vítězství Třinci vystřílel dvěma brankami Polanský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Třinec - Liberec

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/extraliga/300255-trinec-vydoloval-vyhru-nad-libercem-a-utoci-na-hranici-100-bodu/)

Olomouc - Pardubice 1:2

Olomouckým hokejistům se čím dál více vzdaluje vidina play-off. Mora prohrála své osmé utkání v řadě, když Pardubicím podlehla 1:2. Východočeši tak vybojovali důležitou výhru v boji o přímý postup do vyřazovací fáze a na sedmou Plzeň mají na šestém místě náskok již sedmi bodů. O vítěznou branku se postaral v první minutě druhé třetiny Nahodil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Olomouc - Pardubice

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/extraliga/300269-olomouc-prohrala-podevate-v-rade-pardubicim-podlehla-o-gol/)

Mladá Boleslav - Plzeň 6:3

Mladoboleslavští hokejisté zažívají ke konci základní části extraligy renesanci. Poté, co Boleslav paběrkovala na posledních místech tabulky, se zvedla, zvítězila v pěti utkáních z posledních šesti a po 44. kole má již šestibodový náskok na jedenáctý Liberec. V posledním střetnutí Středočeši přehráli Plzeň, která naopak čím dál více ztrácí na šesté Pardubice.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Mladá Boleslav - Plzeň

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/extraliga-buly-2014-2015/kola/44-kolo/300281-boleslav-potvrdila-skvelou-formu-a-nasazela-plzni-sest-branek/)

Hradec Králové - Karlovy Vary 3:1

Jak Hradec Králové, tak Karlovy Vary potvrdily své série posledních utkání. Mountfield vydoloval pátou výhru v řadě, zatímco Karlovy Vary padly podesáté z posledních jedenácti utkání. Energie se tak nevzpamatovala z debaklu 1:9 na ledě Sparty, přestože v závěru sahala po vyrovnání. Čáp však v poslední minutě korigoval do prázdné brány na konečných 3:1 pro Východočechy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Karlovy Vary

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/extraliga/300282-hradec-vydrel-vyhru-nad-vary-a-zvitezil-popate-v-rade/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články