Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Sparta utrpěla první domácí prohru v O2 areně, Liberec opět navýšil náskok na čele

Praha - Sparťanští hokejisté si připsali první domácí porážku v normální hrací době od svého stěhování do O2 areny. Po prohře 1:2 s Plzní tak přišli o druhou příčku, kterou přenechali právě Indiánům, a Liberec tak zároveň navýšil náskok na čele extraligy na 14 bodů. Bílí Tygři si poradili v Pardubicích a zvítězili 3:2. Po dlouhých týdnech na chvostu tabulky opustil poslední místo Litvínov, který ovládl derby na hřišti Chomutova, Hradec zase konečně po roce vyzrál na Mladou Boleslav.

Plzeňská radost v utkání se Spartou
zdroj: ČTK autor: Ondřej Deml

Sparta Praha - Plzeň 1:2

Poprvé za působení v O2 areně Sparta přišla doma o všechny tři body. Pražané nabuzení vítězstvím na lužáneckém ledě nepotvrdili úspěch z Brna a po třech výhrách v řadě kapitulovali s Plzní 1:2. Indiáni se tak v tabulce posunuli na druhou příčku právě před Spartu. Ta prohrávala již 0:2 po brankách Západočechů v oslabení a přesilovce, a přestože na začátku třetí části snížil Procházka, na tříbodovém zisku Plzně to již nic nezměnilo.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/326022-sparta-praha-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Plzeň

Pardubice - Liberec 2:3

Další tři body si připsal Liberec, který tak nadále neohroženě vede extraligu a navýšil svůj náskok na čele již na čtrnáct bodů. Bílí Tygři se ale v Pardubicích k výhře protrápili. Východočechy sice porazili i potřetí v sezoně a přestříleli svého soupeře 43:15, v zápase však vedli všeho všudy deset minut, a o vítězství 3:2 rozhodl až osm minut před koncem z přesilovky Řepík. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/326016-pardubice-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Liberec

Třinec - Kometa Brno 1:2

Ani rekordní návštěva nepomohla Kometě v pátek k úspěchu v utkání se Spartou. Brňané však zklamání napravili důležitou výhrou na ledě Třince, kde vydřeli výhru 2:1. Oceláři sice po první třetině vedli, slepené góly Vondráčka a Špirka ovšem rozhodly o výhře Brna. Kometa tak i napotřetí v sezoně porazila Třinec v základní hrací době a stále drží kontakt na pozice zajišťující přímý postup do play-off. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/326017-trinec-kometa-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Kometa Brno

Mladá Boleslav - Hradec Králové 2:3 SN

Po roce a šesti dnech od debaklu 9:2 se Hradci Králové konečně podařilo opět zvítězit nad Mladou Boleslaví. Na hřišti Bruslařského klubu Východočeši zvítězili 3:2 po samostatných nájezdech, přestože Středočeši na začátku třetí třetiny vedli 2:0. Zkraje poslední části však snížil Ihnacak a necelou minutu a půl před koncem vyrovnal Kukumberg. Jako jediný se v sérii samostatných nájezdů prosadil znovu Ihnacak.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/326019-zive-hradec-chce-konecne-porazit-boleslav-a-odtrhnout-se-v-tabulce)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Hradec Králové

Chomutov - Litvínov 2:3 PP

Mistrovskému Litvínovu se konečně podařilo opustit poslední místo v extraligové tabulce a zvítězil na ledě Chomutova v severočeském derby 3:2 po prodloužení. Verva ztratila dvoubrankové vedení díky trefám Červenky a Rutty v posledních deseti minutách utkání, po 21 vteřinách prodloužení ale rozhodl Robin Hanzl. Chomutov si tak připsal teprve čtvrtou domácí porážku v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/326023-chomutov-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Litvínov

Zlín - Vítkovice 3:1

Zlínští hokejisté a jejich fanoušci si zřejmě nemohli přát lepší průběh 35. kola. Berani si zajistili výhru 3:1 nad Vítkovicemi, díky níž mají na jedenácté Ostravany šestibodový náskok. I dílem prohry desátého Třince si Zlín upevnil pozici na devátém místě, a přes bídný začátek sezony tak nyní má velkou naději minimálně na předkolo play-off. Všechny branky padly ve druhé třetině a všechny v přesilovkách.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (%20http:/www.ceskatelevize.cz/sport/hokej/extraliga/326020-zlin-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Vítkovice

Olomouc - Karlovy Vary 3:0

Olomouckým hokejistům se po sedmi utkáních bez vítězství v základní části konečně podařilo získat tři body. Vybojovali je po vítězství 3:0 nad Karlovými Vary, když se prosadili v každé třetině. Energie tak stále ztrácí osm bodů na desáté místo a play-off, naopak Moře body pomohly k upevnění místa v první šestce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/326021-olomouc-karlovy-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články