Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olga Fikotová

Sparta si poradila s Karlovými Vary. Litvínov rozstřílel Liberec, Vítkovice znovu prohrály s Brnem

Ve znamení rychlých gólů se neslo 23. kolo hokejové extraligy, na přesný zásah se v žádném zápase nečekalo déle než do osmé minuty. Sparta v dohrávce potrestala Karlovy Vary třemi góly, Litvínovští jich nasázeli do liberecké branky rovnou šest. O menší překvapení se postarala i Plzeň, když s přehledem zvládla duel na ledě čtvrtého Hradce Králové. Kometa Brno už poosmé za sebou porazila Vítkovice. Dramatický vývoj měl zápas ve Zlíně, Chomutov ztratil nadějné vedení 2:0 a nakonec prohrál na samostatné nájezdy 2:3. Olomouc si doma poradila s Mladou Boleslaví 3:2.

Utkání Litvínov - Liberec
zdroj: twitter.com/hcverva

Karlovy Vary –  Sparta Praha 1:3

Sparta Praha si  poradila s Karlovými Vary 3:1. Pražané měli na ledě Západočechů díky tvrdé hře od začátku mírnou převahu. Energie držela krok, ale zápas srovnala pouze jednou. Góly za záda brankáře Filipa Novotného poslal Lukáš Pech a Erik de la Rose, pro nějž to byl první gól v dresu Sparty. Do prázdné brány pak výsledek jistil Petr Kumstát. Sparta si po vítězství výrazně polepšila, ze sedmého místa tabulky skočila na čtvrté, nicméně má oproti většině svých sousedů jeden zápas k dobru.

REPORTÁŽE, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385057-sparta-zvladla-duel-v-karlovych-varech-a-v-tabulce-poskocila-na-ctvrte-misto/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary – Sparta Praha

Litvínov – Liberec 6:2

Hráči Litvínova se probrali z menší krize a vyšlápli si na druhý tým tabulky, liberecké Bílé Tygry, výsledkem 6:2. Dvěma brankami se na vítězství Vervy v severočeském derby podílel Ondřej Jurčík, trefil se i Lukáš Kašpar, který se vrátil z Komety Brno. Severočechům se na domácím ledě podařilo přerušit šňůru čtyř porážek, i přes vysokou výhru ale setrvávají na desátém místě tabulky.

REPORTÁŽE, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385017-severoceske-derby-opanoval-litvinov-zvitezil-poprve-po-ctyrech-zapasech/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Liberec


Zlín  Chomutov 3:2 psn

Až nájezdy rozhodly o vítězství Zlína nad Chomutovem 3:2. Ve vyrovnaném zápase se nejdříve trefil chomutovský Klhůfek, druhý gól do sítě Zlína přidal ve 13. minutě Jank. Berani dokázali ve druhé třetině snížit po trefě Ondráčka v oslabení, a v 55. minutě srovnal skóre Valenta. Chomutov je po další porážce nadále poslední, třináctým Pardubicím se ale přiblížil už na rozdíl tří bodů.

REPORTÁŽE, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385018-chomutov-neudrzel-nadejne-vedeni-se-zlinem-padl-na-najezdy/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Chomutov


Brno  Vítkovice 3:2

Vítkovice se snažily napravit špatnou statistiku, kterou s Brnem mají, jenže Kometa dokázala zvítězit hubeným rozdílem 3:2, a to pro Ostravany znamenalo už osmou porážku s úřadujícím mistrem v řadě. Brňané si rozložili tři branky do všech třetin, Barinka, Mallet i Hruška nadělili góly do vítkovické branky vždy hned po příchodu z kabin.

REPORTÁŽE, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385019-kometa-porazila-vitkovice-poosme-v-rade-a-posunula-se-na-seste-misto/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Vítkovice


Hradec Králové  Plzeň 2:4

Hradec prohrál na domácím ledě s Plzní 2:4. Do sítě hostů se už ve druhé minutě trefil Vopelka, ale hned za dvě minuty srovnal plzeňský Němec. Plzeň pokračovala v kanonádě a v jedenácté minutě zvýšila na 3:1 góly Allena a Jonese. V přesilové hře snížil hradecký Piché, ale hru bez brankáře potrestal v poslední minutě Milan Gulaš.

REPORTÁŽE, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385020-plzen-veze-z-hradce-dulezite-tri-body/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Plzeň


Olomouc  Mladá Boleslav 3:2

Hokejisté Olomouce potvrdili dobrou formu z posledních utkání a doma porazili Mladou Boleslav 3:2. Hned v první třetině se trefili Jergl, Strapáč a Holec, skóre za hosty korigoval Vondrka. V 59. minutě ještě snížil Orsava, ale na víc se už Bruslaři nezmohli a zůstani na dvanáctém místě.

REPORTÁŽE, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385021-olomouc-vyridila-mladou-boleslav-tremi-goly-v-prvni-tretine/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Mladá Boleslav


Třinec  Pardubice 4:1

Jedni hrají ve velké formě, druzí prožívají velkou krizi a podle toho zápas vypadal. Hokejisté Třince porazili předposlední tým soutěže Pardubice 4:1. O vysokém vítězství rozhodl lídr tabulky třemi góly ve druhé části a připsal si už devátou výhru v řadě. Gól a asistenci zaznamenal Martin Růžička. Východočeši prohloubili výkonnostní trápení sedmou porážkou za sebou.

REPORTÁŽ, SETŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384951-stret-dvou-svetu-bez-prekvapeni-lidr-z-trince-doma-bez-potizi-prehral-trapici-se-pardubice/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec – Pardubice


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články