Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

SOUHRN: Zlín ztrácí po výprasku už čtrnáct bodů na baráž, Vítkovice vedly 5:0, vyhrály v prodloužení

Tradiční klub hokejové extraligy už působí rezignovaně. V dohrávce 42. kola utrpěl domácí debakl od Mladé Boleslavi 2:7 a na 14. příčku Kladna zajišťující alespoň baráž ztrácí propastných čtrtnáct bodů. Po dvou nezdarech se vzpamatovala Sparta, která doma otočila utkání s Litvínovem na 3:1. Plzeň zapsala první tříbodové vítězství v novém roce, když díky tříbodovému Michalu Bulířovi přehrála České Budějovice 4:1. Přestřelku s Karlovými Vary zvládly Vítkovice, i když až v prodloužení (7:6). Pardubice porazily Olomouc 3:0 a drží krok s Hradcem. Vedoucí Třinec zabránil předposlednímu Kladnu ještě zvýšit náskok před Zlínem a vyhrál 2:1.

Zlínský brankář Daniel Huf inkasuje
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Dohrávka 42. kola:

Zlín – Mladá Boleslav 2:7

Už čtrnáct bodů ztráty má Zlín na 14. příčku zajišťující alespoň baráž o extraligu. Kritická situace pro Berany, kteří dostali v dohrávce 42. kola doma výprask od Mladé Boleslavi 2:7. Dvěma trefami se blýskl Ondřej Najman, gólem a asistencí pak bývalý zlínský forvard David Šťastný. Bruslařský klub vyhrál teprve podruhé z posledních šesti zápasů a posunul se na osmé místo před Kometu Brno.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín – Mladá Boleslav

Dohrávka 37. kola:

Sparta – Litvínov 3:1

Po nedělní prohře s Kladnem další domácí zaváhání nedopustili. Hokejisté Sparty v dohrávaném utkání 37. extraligového kola zabrali po dvou utkáních bez bodu a otočili utkání s Litvínovem na 3:1. Zápas Pražané rozhodli dvěma góly ve třetí třetině. Vstřelili je v rozmezí 22 sekund, ten vítězný si připsal z trestného střílení útočník Tomáš Šmerha. Dva body (1+1) zaznamenal obránce David Němeček. Sparta zabrala po dvou utkáních bez bodového zisku a posunula se díky lepšímu skóre na deváté místo před Kometu Brno. Litvínov je dvanáctý.

Předehrávka 51. kola:

Plzeň – České Budějovice 4:1

Úspěšná obrana pozice v top čtyřce. Plzeňští hokejisté si v předehrávce 51. kola extraligy poradili s jedním z dotírajících soupeřů a České Budějovice přehráli 4:1. Mají tak první tříbodové vítězství v lednu. Na ledě svého bývalého klubu sice skóroval Milan Gulaš, ale hlavní hvězdou večera byl díky dvěma trefám Michal Bulíř. Jeho první zásah a následná trefa Ludwiga Blomstranda v rozmezí třiceti sekund rozhodly. Bulíř přidal i asistenci a dotáhl se v čele produktivity na Petera Muellera z Komety Brno.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – České Budějovice

Dohrávka 43. kola:

Pardubice – Olomouc 3:0

Pardubickým hokejistům se daří a v utkání s Olomoucí to zřetelně potvrdili. Na domácím ledě Dynamo zvítězilo 3:0 a připsalo si šestý triumf v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Olomouc

Předehrávka 47. kola:

Vítkovice – Karlovy Vary 7:6 PP

Takové zápasy chce do hokeje zapálený fanoušek vidět. Vítkovice na domácím ledě hostily Karlovy Vary v utkání, které nakonec přineslo hned třináct branek. Z vítězství 7:6 v prodloužení se nakonec radovali domácí, za které rozhodl v 62. minutě Flick. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Karlovy Vary

Předehrávka 52. kola: 

Kladno - Třinec 1:2

Až vedoucí celek extraligy zastavil předposlední Kladno, které bodovalo v předešlých pěti zápasech. Tentokrát ale vyšli jeho hokejisté naprázdno. Třinec rozhodl předehrávku 52. kola dvěma góly v prostřední třetině a kladenští už dokázali v poslední části hry jen snížit na konečných 1:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kladno - Třinec

Hlavní zprávy

Nejčtenější články