Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

SOUHRN 50. KOLA: Liberec si zkomplikoval pozici, Boleslav tak odskočila. Tabulku vede Sparta

Tři kola před koncem základní části extraligy se o trochu víc vyjasňuje situace v elitní čtyřce. Mladá Boleslav si v přímém souboji s Hradcem Králové poradila 4:2, posílila svou pozici na třetím místě a sahá po čtvrtfinále. Kromě Hradce prohrál i Liberec, když Bílí Tygři nestačili na Karlovy Vary (2:3). Boleslav tak má náskok čtyř bodů před čtvrtými Severočechy a pět bodů před pátými Východočechy. Do čela tabulky se posunula Sparta díky výhře proti Motoru a faktu, že Třinec duel s Litvínovem odložil.

Hokejisté Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

České Budějovice – Sparta 2:7

Sparta využila odložené utkání Třince s Litvínovem a po jasné výhře 7:2 na ledě Českých Budějovic se posunula na první místo o dva body před Slezany. Pražany táhli dvougóloví Košťálek s Kudrnou. Motoru naopak zhořkla vzpomínka na jediný titul Jihočechů, kdy si na oslavu připravili speciální dresy, a ročník zakončí na posledním místě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Sparta

Plzeň – Zlín 7:0

Plzeň porazila Zlín vysoko 7:0 a pořád je ve hře o pozici v elitní čtyřce. Západočeši se mohli opřít o první útok s Milanem Gulašem, který se gólově prosadil dvakrát a celkem zaznamenal čtyři body. Zlín už před zápasem ztratil šanci na postup do předkola play-off a sezonu zakončí na předposledním místě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Zlín

Mladá Boleslav – Hradec Králové 4:2

Mladá Boleslav zvládla souboj s Hradcem Králové a po vítězství 4:2 si upevnila pozici v elitní čtyřce. Bruslaři mají na třetím místě náskok pěti bodů před pátými Východočechy a mají čtvrtfinále na dosah. Hosté přitom dvakrát vedli, ale domácí předvedli v závěru obrat a útočník Cienciala si připsal tři body (1+2).

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Hradec Králové

Karlovy Vary – Liberec 3:2

Liberec prohrál na ledě Karlových Varů 2:3 a o přímý postup do čtvrtfinále bude muset ještě pořádně bojovat. Západočeši šli od začátku za výhrou, a i když hosté srovnali na začátku třetí třetiny na 2:2, vstřelil Černoch vítěznou branku v 54. minutě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Liberec

Vítkovice – Pardubice 5:3

Pardubice na výhru proti Českým Budějovicím nenavázaly a nestačily na Vítkovice. Ostravané triumfovali 5:3 i díky kanonýrovi Dominikovi Lakatošovi, který se dvěma góly zlepšil na 23 branek v sezoně. Vítkovice jsou desáté, Dynamo zůstává sedmé.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice – Pardubice

Brno – Olomouc 2:3 PP

Olomouc potvrdila, že se jí proti favoritům daří. V průběhu letošní sezony ukončila série Třince a Sparty, tentokrát si vyšlápla na Kometu, která se předtím radovala pětkrát v řadě. Hanáci vyhráli v Brně 3:2 v prodloužení, když v nastavení ukončil zápas Jan Káňa v přesilovce. Mora uspěla potřetí za sebou, ale zůstane na dvanáctém místě a půjde do předkola z posledního postupového místa.

Třinec – Litvínov odloženo

Je nám líto, video expirovalo.
Duel 50. kola mezi Třincem a Litvínovem byl odložen
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články