Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN 42. KOLA: Litvínov i přes ztráty v útoku dominoval. Hradec zůstal druhý, když padl s Brnem

Největší příběh 42. kola hokejové extraligy připravil Litvínov. V době, kdy nejvyšší soutěž sužuje koronavirová pandemie, Verva těžko skládala útočné formace, ovšem jako by to nebylo znát a ve Vítkovicích dominovala. Na vítězství 6:1 se navíc podílel hattrickem Petr Straka. V dalších dvou šlágrech uspěly před zápasy níže postavené celky. Liberec díky výhře 4:3 přeskočil Spartu, Kometa uspěla v Hradci Králové 3:2 po nájezdech. Mountfield promarnil šanci jít do čela tabulky.

Pawel Zygmunt slaví trefu proti Vítkovicím
zdroj: ČTK autor: Vladimír Pryček

Vítkovice – Litvínov 1:6

Předvedli řekněme až heroický výkon ve výrazně oslabené sestavě. Hokejisté Litvínova poslepovali tým, který je také zasažený nákazou covidu-19, ale přesto i s několika prvoligovými hráči v utkání 42. kola extraligy dominovali. Na ledě do té doby rozjetých Vítkovic zvítězili jasně 6:1. Hattrick při výborném výkonu Vervy nasázel Petr Straka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Litvínov

Hradec Králové – Kometa Brno 2:3 po sam. nájezdech

První vítězství v sezoně nad rozjetým Hradcem Králové. Brněnští hokejisté si odvezli cenné dva body po vítězství 3:2 v samostatným nájezdech na ledě Mountfieldu. Samostatné nájezdy rozhodl Luboš Horký. Hradec Králové tak nevyužil šanci posunout se do čela extraligy, aktuálně je druhý o skóre za Třincem. Oceláři ale odehráli o dva zápasy méně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Kometa Brno

Liberec – Sparta 4:3

Poprvé v sezoně vyzráli Bílí Tygři na Spartu. Severočeši si došli pro vítězství 4:3 i díky tomu, že už v 7. minutě vedli 3:0. Liberec tak přeskočil Pražany v tabulce a je nyní na osmé příčce. Do sestavy Severočechů se poprvé od poloviny října vrátil obránce Šmíd.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Sparta

Kladno – Plzeň 3:4 v prodloužení

Špatná série je pryč. Hokejisté Plzně vyhráli v Chomutově nad domácím Kladnem 4:3 v prodloužení a zabrali po sérii čtyř porážek. V čase 60:11 rozhodl obránce Peter Čerešňák. Čtrnáctí Rytíři prohráli pátý z posledních šesti duelů, přesto se poslednímu Zlínu vzdálili na rozdíl osmi bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno – Plzeň

Karlovy Vary – České Budějovice (odloženo kvůli covidu-19 na straně Motoru)

Zlín – Mladá Boleslav (odloženo kvůli covidu-19 na straně Středočechů)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články