Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

SOUHRN 36. KOLA: Vítkovice získaly skalp mistra a jsou už druhé, Hradec i Liberec narazily

Vítkovice se vezou na vítězné vlně a po čtvrté výhře za sebou poskočily po 36. kole už na druhou příčku tabulky. Pomohl jim k tomu triumf 4:1 proti neoblíbené Kometě, před kterou se musely sklonit osmkrát v řadě. Další duel z elitní šestky patřil Plzni, která nedala šanci Hradci Králové. Jinak se ale dařilo hostům. Sparta vyhrála v Karlových Varech, Olomouc v Mladé Boleslavi, Zlín v Chomutově, Třinec v Pardubicích a Litvínov v Liberci.

Hokejisté Vítkovic slaví po vstřelené brance
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Chomutov – Zlín 1:4

Piráti mohli oživit šance na předkolo play-off, ale důležitý souboj proti Zlínu nezvládli. Naopak Moravané se po výhře 4:1 drží elitní desítky pořadí. O vítězi bylo prakticky rozhodnuto už po 32 minutách, kdy dostatečný náskok zařídili Sedláček, Honejsek, Šlahař a Herman, chomutovský Duda už jen snižoval.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov – Zlín

Karlovy Vary – Sparta 1:4

Sparta zvítězila na ledě Karlových Varů 4:1 a napravila porážku v Třinci. Výhru Pražanů zařídili Košťálek se Smejkalem, karlovarský Gríger sice vykřesal v závěru naději, ale další dvě branky hostů přidali Blain s Formanem. Energie tak prohrála posedmé za sebou a předkolo se jí začíná vzdalovat.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Sparta

Mladá Boleslav – Olomouc 1:4

Souboj sousedů v tabulce patřil Olomouci. Hanáci triumfovali na ledě Mladé Boleslavi 4:1 díky dvěma gólům Strapáče a dotáhli se na soupeře na sedmém místě. Moravané tak přerušili čtyřzápasovou sérii porážek, naopak Středočeši padli poprvé po třech duelech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Olomouc

Plzeň – Hradec Králové 4:0

Souboj třetího se šestým týmem tabulky vyzněl přesvědčivě ve prospěch Plzně, která před zápasem uzavírala elitní šestku. Domácí Západočeši přehráli Hradec Králové 4:0 a přiblížili se mu na rozdíl šesti bodů, zároveň poskočili v pořadí na páté místo. Plzeň využila dvě přesilovky po trefách Kratěny a Němce, který se prosadil v utkání dvakrát. Brankář Dominik Frodl se dočkal čtvrté nuly v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň – Hradec Králové

Vítkovice – Brno 4:1

Osmkrát v řadě nestačily Vítkovice na Kometu, prokletí zlomily až nyní. Ostravané vyhráli 3:1 a ukončili čekání na skalp mistra, které trvalo od 30. prosince 2017. Na trefu Stránského sice zareagoval hostující Baranka, který se prosadil proti bývalým spoluhráčům, ale rozdílovou branku obstaral další obránce Výtisk. Uklidňující třetí gól domácích přidal Dej, pojistku pak zařídil Olesz. Vítkovice odskočily Brňanům na rozdíl devíti bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Brno

Pardubice – Třinec 2:5

Třinec si poradil s Pardubicemi 5:2 a připravil jim dvacátou porážku z posledních 21 zápasů. Tomáš Rolinek srovnal na průběžných 1:1 po úvodní trefě hostujícího Rotha, ale rozhodující náskok zařídili Polanský s Ondřejem Kovařčíkem. Cardwell pak sice zdramatizoval skóre, ale pojistky Slezanů přidali Marcinko s Ciencialou. Oceláři jsou nadále první.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Třinec

Liberec – Litvínov 2:3

Litvínovu se podařil husarský kousek a z posledních dvou duelů vytěžil plný počet bodů. Po výhře na ledě Komety vyhrál také v Liberci, tentokrát 3:2, a posunul se do elitní desítky o tři body před Zlín. Vítězství černožlutých se zrodilo po obratu, o který se postarali Petružálek s Kašparem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Litvínov

Hlavní zprávy

Nejčtenější články