Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: Hokej v srdci

SOUHRN 36. KOLA: Favorité nezaváhali, Kořenář má nulu a Litvínov zastavil mizérii

Trio nejlepších mužstev v extraligové tabulce ve 36. kole vyhrálo. Vedoucí Pardubice loupily na brněnském ledě, druhé Vítkovice na karlovarském a třetí Třinec zametl v domácím prostředí s oslabenou Plzní. Před rekordní návštěvou se radovala pátá Sparta, jejíž brankář Josef Kořenář poprvé v sezoně vychytal čisté konto, a vlastní příznivce potěšil i Litvínov. S Mladou Boleslaví sice prohrával 1:3, ale skóre otočil a ukončil sérii nezdarů.

Třinecký brankář Ondřej Kacetl se raduje z vítězství
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

Karlovy Vary - Vítkovice 1:3

Úspěšná dorážka Dávida Grígera při power-play nestačila domácím Karlovým Varům na zdramatizování napjatého konce utkání s Vítkovicemi. Střelou do prázdné branky dvě vteřiny před závěrečným klaksonem rozhodl Dominik Lakatoš a zajistil Ostravanům vítězství 3:1. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Vítkovice

Litvínov - Mladá Boleslav 4:3

Pětizápasová šňůra extraligových porážek je minulostí. Hokejisté Litvínova udolali Mladou Boleslav 4:3 a potěšili své fanoušky. Ve 28. minutě sice prohrávali 1:3, ale trefami Patrika Demela, Matúše Sukeľa a Giorgia Estephana otočili výsledek. Hostující tým podruhé vedl jako dočasný trenér Petr Haken a poprvé kousal porážku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Mladá Boleslav

Liberec - České Budějovice 2:3 po prodloužení

Sérii tří nezdarů v řadě ukončily České Budějovice proti Liberci. Na ledě Bílých Tygrů poslaly za stavu 2:2 zápas do prodloužení, které ve prospěch outsidera rozhodl Lukáš Vopelka. Severočeši proto nevyužili šanci v tabulce předstihnout šestou Plzeň.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - České Budějovice

Hradec Králové - Olomouc 5:4 po prodloužení

Mountfield v bláznivém duelu přestřílel Olomouc 5:4 v prodloužení. Domácí vedli 1:0, 3:1 a 4:3, ale rozhodl až kanadský ostrostřelec Jeremie Blain sedm sekund před koncem nastaveného času. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Olomouc

Sparta Praha - Kladno 4:0

V jednoznačnou záležitost ve prospěch favorita se změnilo utkání v O2 areně mezi Spartou a Kladnem. Pražané vyhráli 4:0, pod což se gólem a dvěma asistencemi podepsal švédský útočník Erik Thorell. Premiérové čisté konto udržel před rekordní návštěvou v sezoně 14 292 diváků Josef Kořenář.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Kladno

Kometa Brno - Pardubice 1:4

Vedoucí Pardubice potvrdily formu v Brně, kde vyhrály 4:1 a přidaly čtvrtý skalp soupeře v řadě. Kometa zkoušela špatně rozehrané utkání zmírnit výměnou gólmanů před třetím dějstvím. V tom sice Dominik Furch neinkasoval, ale jediný zásah Jakuba Fleka modrobílé nespasil. Jejich trápení ukončil Tomáš Zohorna trefou do prázdné branky. Klub z moravské metropole v posledních 19 zápasech uspěl jen čtyřikrát a je až desátý.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Pardubice

Třinec - Plzeň 6:1

Nedělní program uzavřel souboj mezi třetím Třincem a sedmou Plzní, který vyzněl jednoznačně ve prospěch domácích. Obhájci titulu vedli 3:0 už v čase 7:03 a v polovině utkání 5:0. Po třech bodech si připsali Andrej Nestrašil (1+2) a Jakub Jeřábek (0+3). Vladimír Roth, jehož příchod oznámil domácí klub v den zápasu, přispěl gólem. Jednou skóroval i Marko Daňo, který nasázel jako první v sezoně dvacet branek. O nulu připravil Ondřeje Kacetla v 55. minutě Adrián Holešinský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Plzeň

Hlavní zprávy

Nejčtenější články