Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

SOUHRN 30. KOLA: Vítkovice přetlačily Plzeň, Pardubice ukončily sérii proher na Spartě

Na branky skoupé 30. kolo nabídlo těsné výsledky. Vítkovicím pomohly proti Plzni speciální formace, Chomutov se zase mohl opřít o brankáře Justina Peterse, který si v Litvínově připsal čisté konto, a Piráti zvítězili díky brance Radka Dudy. Nulu zaznamenal také Pavel Kantor z Mladé Boleslavi, který vychytal mistrovskou Kometu. Zlín sice v Karlových Varech úspěšně dotáhl nepříznivý stav alespoň do prodloužení, ale v nájezdech přece jen prohrál. Pardubice přerušily šňůru porážek, když vyhrály na Spartě 3:1. Hradci Králové stačila jediná branka na vítězství s Olomoucí.

Utkání Vítkovice – Plzeň
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

Hradec Králové - Olomouc 1:0

Bojovný zápas rozhodla jediná trefa. Hradec Králové si upevnil třetí místo a dotáhl se v tabulce extraligy na druhý Liberec, když v dohrávce 30. kola zdolal šestou Olomouc na domácím ledě 1:0. O branku se postaral v 50. minutě Matej Paulovič. Hradec vyhrál šestý z posledních sedmi duelů, Olomouc prohrála počtvrté v řadě. Domácí brankář Jaroslav Pavelka vychytal díky 26 zákrokům třetí čisté konto v sezoně.

Hradec Králové - Olomouc

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Olomouc

Karlovy Vary – Zlín 4:3 SN

Důležitý souboj dvou týmů z chvostu tabulky zvládly lépe Karlovy Vary, které porazily Zlín 4:3 na samostatné nájezdy a z 12. místa snížily ztrátu na Berany na pět bodů. Západočeši vedli už 3:1, ale Zlínští alespoň srovnali v závěru dvěma brankami mezi 56. a 58. minutou. Moravanům se ale jinak nedaří, z posledních šesti duelů zvládli jen jediný.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Zlín

Litvínov – Chomutov 0:1

Týmový výkon předvedli Piráti na ledě Litvínova a díky bezchybnému brankáři Justinu Petersovi a trefě Radka Dudy zvítězili těsně 1:0. Chomutovští se tak znovu radovali po dvou porážkách ve vzájemných duelech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Chomutov

Vítkovice – Plzeň 2:1

Vyrovnaný duel mezi Vítkovicemi a Plzní rozhodl Patrik Zdráhal v oslabení a přisoudil Ostravanům tři body za výhru 2:1. Před ním se prosadil jeho spoluhráč Jakub Lev v početní výhodě, na druhé straně se trefil Milan Gulaš. Vítkovičtí mají třetí vítězství z posledních čtyř zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Plzeň

Brno – Mladá Boleslav 0:2

Mladá Boleslav potvrdila, že se jí proti Kometě nesmírně daří a také ve třetím utkání sezony Brno porazila, tentokrát 2:0. Středočechy táhl brankář Pavel Kantor, který zaznamenal 28 úspěšných zákroků. Vítěznou branku vsítil Pavol Skalický, pojistku přidal David Šťastný.

Brno – Mladá Boleslav

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Mladá Boleslav

Sparta – Pardubice 1:3

Třináct zápasů trvala mizérie Pardubic. Dynamo si oddechlo až na Spartě, kde Východočeši vyhráli 3:1 zejména díky Marku Hovorkovi, který vstřelil dvě branky včetně trefy v oslabení. Pražané prohráli na domácím ledě pošesté za sebou a na výhru celkově čekají už čtyři duely.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Pardubice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články