Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

SOUHRN 29. KOLA: Hradec předvedl kolaps ve Zlíně, Sparta se propadla do poslední čtyřky

Ve vánočním 29. kole nebyla nouze o zvraty ve skóre jednotlivých duelů. Tím nejvýraznějším byl zápas mezi Zlínem a Hradcem Králové, kdy domácí Berani otočili nepříznivý výsledek z 2:4 na vítězných 6:4. V tabulce druhý Liberec zmenšil ztrátu na vedoucí Třinec na pět bodů po výhře 4:2 nad Chomutovem. Na opačné straně tabulky se nedařilo Spartě v Plzni, kde Pražané prohráli 2:5 a propadli se až na jedenácté místo, potřinácté za sebou neuspěly ani Pardubice.

Hokejisté Plzně se radují v zápase proti Spartě
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Chomutov – Liberec 2:4

Piráti vedli nad Libercem po úvodní brance Vantucha a po obratu Bílých Tygrů, poté i srovnali na průběžných 2:2, ale nakonec prohráli 2:4. Rozhodující trefu Severočechů obstaral Ordoš, před ním se prosadili Kvapil s Lencem v přesilových hrách. Obránce Ševc pečetil výhru v power-play Chomutova.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov – Liberec

Zlín – Hradec Králové 6:4

Berani prohrávali s Hradcem Králové už 2:4, přesto dokázali duel otočit třemi brankami v rozmezí 13 minut a nakonec zvítězili 6:4. Zlínští tak ukončili čtyřzápasovou sérii porážek. Nejvíce se činila první pětka, která posbírala třináct bodů, útočník Ondráček přihrál na tři góly a jeden sám vstřelil. Východočeši naopak nebodovali poprvé po pěti zápasech.

Zlín – Hradec Králové

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Hradec Králové

Mladá Boleslav – Vítkovice 4:1

Třetí výhru za sebou přidala Mladá Boleslav proti Vítkovicím po výsledku 4:1. Středočeši se tak etablují v elitní desítce a na Ostravany pohybující se na hraně první šestky ztrácí jen čtyři body. Dvěma góly k tomu přispěl útočník Žejdl, kapitán Vondrka na dvě branky přihrál a v sezoně se zlepšil na 24 bodů.

Mladá Boleslav – Vítkovice

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Vítkovice

Plzeň – Sparta 5:2

Zdá se, že tolik kýžená chemie mezi Milanem Gulašem a Janem Kovářem se vykrystalizovala. V utkání proti Spartě se právě plzeňský elitní útok činil nejvíce a velkou měrou se zasloužil o výhru 5:2, když si oba hráči připsali shodnou bilanci 1+1. Západočeši jsou na dohled první šestky, naopak Pražané se propadli až na jedenácté místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Sparta

Pardubice – Litvínov 2:3

Třináctou porážku za sebou musely skousnout Pardubice po utkání proti Litvínovu. Tentokrát sice Dynamo nebylo daleko od bodů, ale prohrálo těsně 2:3. Východočeši dotahovali ztrátu 0:3, branky Hollanda a Sýkory ale k úspěchu nakonec nevedly a zůstávají poslední. Vítěznou branku Severočechů zařídil Válek.

Pardubice – Litvínov

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Litvínov

Olomouc – Brno 4:5 PP

Další zápas plný zvratů nabídlo moravské derby mezi Olomoucí a Kometou. Hanáci vedli 2:0, Brňané poté otočili na 4:2, ale domácí Mora ještě srovnala. V prodloužení se však trefil hostující Holík, který završil hattrickem zisk čtyř kanadských bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Kometa

Hlavní zprávy

Nejčtenější články