Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 25. KOLA: Kovář rozhodl nájezdy v Litvínově, Pardubice padly podeváté v řadě

Ve znamení návratů proběhlo 25. kolo extraligy. Zatímco Jan Kovář s Plzní a Tomáš Kundrátek s Třincem se radovali z výher, Ladislav Lubina začal na úvod staronového angažmá na střídačce Pardubic porážkou 3:4 v důležitém utkání proti Karlovým Varům. Východočeši tak ztrácí na desátou příčku už 15 bodů, navíc nepoznali chuť vítězství už devět zápasů. Na čele jsou Oceláři s šestibodovým náskokem na Liberec, který si poradil s Vítkovicemi 4:0.

Utkání Litvínov – Plzeň
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

Třinec – Chomutov 4:1

Piráti drželi nadějný bezbrankový výsledek na ledě Třince jen do 27. minuty, poté se ale v přesilovce prosadil Werek a na úvodní gól navázali jeho spoluhráči Marcinko s Chmielewskim ještě do druhé přestávky. Oceláři nakonec přehráli Chomutov 4:1 a nadále drží pohodlný náskok na čele tabulky. Hosté padli počtvrté v řadě a zůstávají poslední, ztráta na desáté místo se tak prohlubuje.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385358-trinec-je-zpatky-na-vitezne-vlne-chomutov-drzel-krok-jen-polovinu-zapasu)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Chomutov

Karlovy Vary – Pardubice 4:3

Důležitý duel jedenáctého týmu s třináctým předposlední Dynamo nezvládlo. Po dvou třetinách sice hrály Pardubice pod premiérovým vedením trenéra Ladislava Lubiny v Karlových Varech nerozhodně 2:2, ale Západočeši strhli výhru dvěma góly v poslední části po trefách Beránka a Fleka, který se prosadil dokonce v oslabení. Energie tak připravila Východočechům devátou porážku v řadě po výsledku 4:3.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385359-lubina-zacal-v-pardubicich-porazkou-karlovy-vary-rozhodly-o-vyhre-v-zaveru)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Pardubice

Litvínov – Plzeň 1:2 SN

Jan Kovář zaznamenal v dresu Plzně povedenou premiéru po návratu z neúspěšné zámořské mise. Indiáni sice v závěru utkání přišli v Litvínově o těsný náskok po vyrovnání Gerháta v oslabení, ale nakonec přetlačili černožluté v samostatných nájezdech 2:1, když se o vítěznou trefu postaral právě Kovář.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385360-kovar-prozil-vitezny-navrat-plzni-zajistil-triumf-v-najezdech-proti-litvinovu)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Plzeň

Liberec – Vítkovice 4:0

Špatná série Vítkovic nekončí. Po porážce 0:4 na ledě Liberce prohráli Ostravané počtvrté v řadě a nemohou se dostat z krize ven. Naopak Bílí Tygři těžili z produktivity prvních dvou útočných formací, Libor Hudáček vstřelil dva góly, Radan Lenc i po asistenci Marka Kvapila zužitkoval přesilovou hru. Severočeši se drží v první čtyřce, Vítkovice se propadají.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385361-liberec-nedal-sanci-vitkovicim-ostravane-padli-poctvrte-za-sebou)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Vítkovice

Hradec Králové – Mladá Boleslav 2:1 PP

Dva body za gól a přihrávku na vítězný gól zaznamenal Radek Smoleňák v utkání proti Mladé Boleslavi. Hradecký útočník se tím zasloužil o domácí výhru Východočechů 2:1 v prodloužení, když rozhodující trefu obstaral obránce Petr Zámorský. Hosté nevyužili příležitost k posunu do elitní desítky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385362-smolenak-tahl-hradec-kralove-vyhru-v-prodlouzeni-nad-boleslavi-vystrelil-zamorsky)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Mladá Boleslav

Olomouc – Zlín 2:1

Dvěma góly Ondruška natáhla Olomouc vítěznou sérii. Šestý triumf v řadě si Hanáci připsali proti Zlínu, který zdolali 2:1. Olomoučtí se napevno usadili v první čtyřce, Berani prohráli poprvé po třech zápasech a jsou na osmém místě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385363-olomoucka-jizda-nekonci-sestou-vyhru-ridil-proti-zlinu-ondrusek)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Zlín

Brno – Sparta 3:4 PP

Tomáš Plekanec s Martinem Eratem si připsali v dresu Komety po dvou bodech, ale Brňanům nestačilo v předehrávce kola proti Spartě ani vedení 3:1. Pražané nakonec otočili duel na vítězných 4:3 v prodloužení, rozhodující branku vstřelil Andrej Kudrna.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/385328-dalsi-obrat-sparty-komete-nestacily-ani-dvoubodove-vykony-plekance-s-eratem)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno – Sparta

Hlavní zprávy

Nejčtenější články