Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklistika ČR 2024

SOUHRN 22. KOLA: Hradec se veze na vítězné vlně, Energie prohloubila depresi Zlína

Hokejisté Hradce Králové porazili ve 22. kole extraligy Olomouc hladce 5:1 a prodloužili vítěznou sérii na šest utkání. Východočeši dál ztrácí na vedoucí Třinec, který udolal Kladno 2:0, čtyři body a mají zápas k dobru. Pardubice otočily ve třetí třetině duel v Českých Budějovicích a na třetím místě udržely dvoubodový náskok na Mladou Boleslav. Bruslaři vyhráli ve Vitkovicích těsně 2:1. I podruhé v sezoně rozhodly souboj mezi Brnem a Plzní nájezdy a znovu byla úspěšnější Kometa. Karlovy Vary porazily podesáté za sebou Zlín a prohloubily už tak depresivní situaci Beranů. Na čtrnácté Kladno ztrácí sice Valaši dál sedm bodů, na třináctou pozici znamenající jistotu udržet se mezi elitou už ale o deset víc. 

Radost hokejistů Hradce Králové
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Hradec Králové - Olomouc 5:1

Hradec Králové porazil Olomouc 5:1 a natáhl svou vítěznou sérii na šest utkání. Dvěma body za gól a asistenci k tomu přispěl Radek Pilař a dvěma přihrávkami Petr Koukal. Hanáci naopak prohráli čtvrtý z posledních pěti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Olomouc

České Budějovice - Pardubice 2:3

Pardubice vyhrály na ledě Českých Budějovic 3:2, když utkání otočily dvěma góly v rozmezí 55 sekund ve třetí třetině. Nejprve ve 49. minutě vyrovnal Lukáš Anděl, vítězný gól si připsal Matěj Blümel. Dynamo tak porazilo Motor pošesté v řadě a zároveň ukončilo sérii tří výher Jihočechů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Pardubice

Brno - Plzeň 2:1 SN

Brno porazilo Plzeň i podruhé v sezoně, a to znovu po nájezdech, tentokrát 2:1. Kometu poslal ve druhé třetině do vedení Petr Holík, v téže části vyrovnal Václav Adamec a v nájezdech rozhodl zápas Peter Mueller.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Plzeň

Třinec - Kladno 2:0

Třinec porazil Kladno 2:0 a odčinil shodnou úterní domácí porážku s Hradcem Králové. Oceláři vyhráli osmý z posledních devíti zápasů a zároveň tak bodovali v devatenáctém z 21 vystoupení od začátku sezony. Rytíři naopak ztratili čtvrtý zápas v řadě. Vítězný gól dal ve 32. minutě Martin Růžička, čtvrtou nulu v sezoně uhájil díky 17 zákrokům brankář Marek Mazanec.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Kladno

Vítkovice - Mladá Boleslav 1:2

Mladá Boleslav si připsala čtvrté vítězství v řadě, když vybojovala tři body na ledě Vítkovic. O výhře 2:1 rozhodl ve 46. minutě svým třetím gólem v sezoně francouzský útočník Valentin Claireaux. Vítkovice po úterní prohře s Olomoucí opět nebodovaly a Středočechům podlehly i podruhé v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Mladá Boleslav

Karlovy Vary - Zlín 4:1

Karlovy Vary porazily Zlín 4:1 a připsaly si desáté vítězství nad Berany v řadě. Gólem a asistencí se na výhře Energie podílel reprezentační útočník Jakub Flek. Zlín prohrál popáté za sebou a i nadále je s odstupem sedmi bodů za čtrnáctým Kladnem poslední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Zlín

Litvínov - Sparta 3:2

Hluboká krize Sparty pokračuje. Pražané v extralize prohráli poosmé v řadě, a to v Litvínově 2:3. Severočeši uspěli doma proti svému soupeři po dlouhých čtyřech letech, naposledy se radovali koncem října 2017. Chemici vykročili za vítězstvím již v první třetině, kterou vyhráli 2:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Sparta
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články