Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Šindlera vetuje Mladá Boleslav, semifinále s Libercem už si nezapíská

Mladá Boleslav – Hned po prvním semifinálovém zápase skončila série mezi Mladou Boleslaví a Libercem pro rozhodčího Vladimíra Šindlera. Nejzkušenějšího českého sudího se totiž rozhodl na základě některých jeho rozhodnutí vetovat středočeský tým.

Je nám líto, video expirovalo.
Mladá Boleslav už nechce sudího Šindlera

Mladé Boleslavi se nelíbila například situace ve třetí třetině, kdy za stavu 1:2 Šindler nevyloučil domácího Lukáše Krenželoka za atak na Pavla Musila při přesilovce Bruslařského klubu. Útočník hostů následně ze zápasu odstoupil. Krátce poté hráli dlouhou přesilovku pět na tři naopak domácí, hosté inkasovali dvě branky a Liberec si vytvořil klíčový náskok. Mladá Boleslav v samotném závěru snížila na 3:4, vyrovnat se jí už nepodařilo.

Musil má otřes mozku a druhé semifinále vynechá

Druhý nejproduktivnější hráč Boleslavi v play-off Musil má po diskutovaném zákroku otřes mozku a musí několik dní odpočívat. Třiadvacetiletý útočník v šatně zvracel a noc strávil na pozorování v nemocnici. "V žádném případě nemůže hrát, potřebuje pět až šest dnů klidu. V pondělí ráno půjde na kontrolu a uvidíme, jestli náhodou nebude moct nastoupit, ale v pátek určitě ne," řekl webu isport.cz trenér boleslavského týmu Marian Jelínek.

Druhý zápas je na severu Čech na programu dnes od 17:20. Přímý přenos sledujte na ČT sport a našem webu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články