Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

První zápas za Spartu? Spoluhráči mě přivítali skvěle, hned jsem se cítil jako doma, říká Bukarts

Premiéru v dresu hokejové Sparty si odbyl Roberts Bukarts, který k Pražanům zamířil z Třince výměnou za Petra Vránu. Lotyšského útočníka potěšilo přijetí v kabině, debut mu však znepříjemnil Liberec, který v O2 areně zvítězil 2:1.

Roberts Bukarts v dresu Sparty
zdroj: ČTK/Krumphanzl Michal

"Je to neuvěřitelná hala s neskutečnými fanoušky, takže mám radost, že jsem první utkání za Spartu odehrál zrovna tady," prohlásil Bukarts. "Spoluhráči mě přivítali skvěle, okamžitě jsem se cítil jako doma," dodala nová akvizice klubu.

V prvním útoku nastoupil po boku Lukáše Pecha a Miroslava Formana. "Máme za sebou jen dva tréninky, ale celkem nám to šlo. Je toho ještě hodně před námi, takže budeme mít prostor se zlepšit," prohlásil bývalý hráč Dinama Riga či Zlína.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Liberec

O roli v mužstvu má jasno. "Musím předvádět to nejlepší, co ve mně je, každý den a snažit se pomoct týmu vítězit, abychom se dostali do play-off," uvedl osmadvacetiletý Bukarts. Bílí Tygři rozhodli o výhře až v 57. minutě, kdy zlomili nerozhodný stav 1:1.

"Je to těžké, ale takový je hokej. Někdy uspějete, někdy prohrajete. Čeká nás ještě 14 zápasů. V úterý musíme porazit Hradec Králové. To je náš cíl," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články