Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Plzeň zvládla bitvu s Třincem a vede extraligu

Praha – Plzeňští Indiáni dokázali uhlídat třineckého střelce Martina Růžičku a porazit nažhavené Oceláře. Výhrou se tak dostali do čela extraligy. Slávisté si poradili s Českými Budějovicemi i bez zraněného Romana Červenky a připsali si šestou výhru z posledních osmi zápasů. Chomutov znovu uspěl v prodloužení, tentokrát na ledě rivala v Litvínově. Zlín ztratil všechny body opět před domácím publikem, vyloupily ho Pardubice. V televizním utkání dokázal předposlední Liberec vyhrát ve Vítkovicích i díky skvělému nástupu do utkání a výkonu brankáře Pavelce.

Radost hokejistů Plzně
zdroj: ČTK autor: Petr Eret

Plzeň - Třinec 4:2

Idniáni z Plzně porazili Třinec 4:2 a poskočili na první místo extraligové tabulky. Souboj čelných týmů tabulky rozhodli domácí ve svůj prospěch třemi brankami v první třetině. Třinec ztratil v plzeňské ČEZ Aréně už pošesté za sebou všechny body. Dnes selhaly jeho opory, když Růžička s Bonkem byli na ledě u všech čtyřech obdržených branek.

Report, sestřih a ohlasy

Vítkovice - Liberec 1:5

Raketový nástup a dva góly v úvodních dvou minutách vynesly hokejistům Liberce vítězství 5:1 ve Vítkovicích, kterým ukončili čtyřleté čekání na výhru na ostravském ledě. Po dvou brankách zaznamenali Antonín Dušek a Lukáš Krejčík. Gólman Ondřej Pavelec vychytal Bílým Tygrům druhé vítězství v řadě, což se Severočechům podařilo poprvé v sezoně.

Report, sestřih a ohlasy

Zlín - Pardubice 1:3

Zlín prohrál potřetí za sebou v domácím prostředí. Na vlastním ledě nestačili na mistra z Pardubic, kterému podlehli 1:3. Na výhře Východočechů, kteří vstřelili dvě branky v přesilových hrách, se gólem a asistencí podílel útočník Aleš Hemský.

Report, sestřih a ohlasy

Litvínov - Chomutov 3:4 PP

Chomutovští Piráti ovládli regionální derby proti Litvínovu, když vyhráli 4:3 v prodloužení. Prestižní souboj rozhodl gól Jaroslava Mrázka v 63. minutě. Velkou zásluhu na výhře Pirátů měl Michael Frolík, který si připsal první extraligový hattrick v kariéře.

Report, sestřih a ohlasy

Karlovy Vary - Kladno 3:2

Hráči Kladna ztratili v předehrávce 13. kola dvoubrankový náskok na ledě Karlových Varů. Rytíři vedli 2:0 už po první třetině, utkání však dohrávali bez Jaromíra Jágra, který ze zápasu odstoupil. O vítězství karlovarské Energie rozhodl v 59. minutě Jiří Doležal.

Report, sestřih, ohlasy

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články