Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Plzeň zostudila Chomutov devíti góly, Liberec jich nasázel Zlínu sedm. Třinec se trápí

Divoké výsledky, ale také těsné zápasy nabídlo páté kolo extraligy. Zatímco v Chomutově se postarala Plzeň o debakl domácích 9:2 a Liberec uštědřil Zlínu hořkou porážku 7:2, zbylé duely končily většinou rozdílem dvou branek. Sparta nezvládla utkání v Mladé Boleslavi (1:3), Olomouc přetlačila Vítkovice 2:0 a Hradec Králové stejným poměrem zase třinecké Oceláře. Karlovy Vary sice vedly nad Litvínovem 3:1, ale lídr tabulky otočil na vítězných 4:3 v prodloužení a stále neokusil porážku.

Milan Gulaš (vlevo) s Vojtěchem Němcem
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-a-rozpis-hokejove-extraligy/)

Mladá Boleslav – Sparta 3:1

Vyrovnané utkání proti Spartě se pro Mladou Boleslav nevyvíjelo dobře. Od 23. minuty Středočeši prohrávali po šťastné trefě hostujícího Petra Kumstáta v přesilové hře, ale poté rozhodly dvě gólové situace domácích na přelomu druhé a třetí třetiny. Nejprve vyrovnal David Bernad rovněž v početní výhodě, Jakub Orsava pak dokonal obrat po 28 vteřinách závěrečné části. V závěru přidal Jakub Klepiš pojistku do prázdné branky a stanovil konečné skóre 3:1, Boleslavští tak vyhráli podruhé v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381691-mlada-boleslav-otocila-duel-se-spartou-a-navazala-na-vyhru-v-brne)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Sparta

Chomutov – Plzeň 2:9

Krize Chomutova se prohlubuje. Svěřenci Vladimíra Růžičky padli od začátku sezony popáté v řadě a po vysoké porážce 2:9 s Plzní tak dál čekají na první body jako jediní z celé extraligy. Debakl Pirátů řídil z pohledu Západočechů Vojtěch Němec, který zaznamenal čtyři branky, dvakrát se trefil Petr Straka. Chomutov zůstává poslední s hrozivým skóre 8:23.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381692-chomutov-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov – Plzeň

Olomouc – Vítkovice 2:0

Ačkoli měli dvojnásobek počtu střel na branku, museli bojovat o výhru až do konce utkání. Nakonec Hanáci ve vyrovnaném duelu proti Vítkovicím uspěli, když rozhodující gól vstřelil za bezbrankového stavu Jakub Galvas v 57. minutě. Do prázdné klece se ještě trefil Vojtěch Tomeček, Olomouc tak zvítězila 2:0. Čistým kontem se blýskl Branislav Konrád.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381693-olomouc-pretavila-vetsi-aktivitu-v-tesnou-vyhru-nad-vitkovicemi-rozhodl-galvas)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Vítkovice

Zlín – Liberec 2:7

Problémy s ofenzivou jsou definitivně zapomenuty. Střelecká nemohoucnost Liberce je minulostí, Bílí Tygři nastříleli Zlínu na jeho ledě sedm branek a po vítězství 7:2 se radovali ze třetí výhry v řadě. Hattrickem zazářil osvědčený kanonýr letošní sezony Michal Bulíř, dvakrát se prosadil Libor Hudáček.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381694-liberec-se-rozstrilel-ve-zline-bulir-zazaril-hattrickem-dvakrat-se-trefil-hudacek)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Liberec

Karlovy Vary – Litvínov 3:4 PP

Nováček mohl být prvním týmem, který získá skalp lídra, ale nadějný náskok v triumf nepřetavil. Karlovy Vary vedly nad Litvínovem 3:1 po dvou třetinách, ale v závěrečné části zařídili srovnání Petružálek s Trávníčkem a v prodloužení rozhodl o výhře chemiků 4:3 Viktor Hübl.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381695-karlovarsti-meli-lidra-na-lopatkach-litvinov-ale-duel-otocil-k-pate-vyhre)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Litvínov

Hradec Králové – Třinec 2:0

Hradec Králové se nadále drží tabulkového lídra. Východočeši zvítězili popáté v řadě, tentokrát nad finalistou posledního ročníku z Třince 2:0, a bodově se dotáhli na vedoucí Litvínov. Výhru zařídili Zámorský s Chalupou, kterým na góly nahrával Smoleňák. V královéhradecké brance zůstal nepřekonán Jaroslav Pavelka a vychytal svému týmu první čisté konto v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381696-pavelka-vychytal-trinecke-strelce-hradci-vysla-odveta-za-semifinale)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Třinec

Hlavní zprávy

Nejčtenější články