Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Plzeň ukončila šňůru vítězství Sparty, druhý Zlín padl v Chomutově

Praha - Sparta přišla o vítěznou sérii před domácími fanoušky. Na jejím ledě totiž vyhrála Plzeň a nadále vévodí extraligové tabulce o pět bodů před druhým Zlínem. Ten nestačil na lepšící se Chomutov, který bodoval pod novým koučem potřetí v řadě. Stejným výsledkem porazilo Kladno České Budějovice. Překvapením je porážka Třince v Liberci. V prodloužení rozhodl o zisku dvou bodů pro Bílé Tygry kapitán Petr Nedvěd. Pardubice v trvdém utkání porazily Karlovy Vary a Litvínov dokázal uspět v nájezdech na hřišti trápící se Komety. Dohrávka kola Slavia - Vítkovice je na programu až v pondělí 11. února po reprezentační pauze a Švédských hrách v Malmö.

Utkání Sparta - Plzeň
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Tabulka po 46. kole

Sparta - Plzeň 2:4

Plzeňští Indiáni utnuli vítěznou šňůru Sparty, když vyhráli na jejím ledě 4:2 a ukončili tak sérii jedenácti výher Pražanů. Vedoucí tým soutěže rozhodl o zisku tří bodů ve třetí třetině, ve které vstřelil tři branky.

Report, sestřih a ohlasy

Chomutov - Zlín 3:1

Hokejisté posledního Chomutova zvítězili nad druhým Zlínem 3:1 a přiblížili se třináctému Liberci na rozdíl jednoho bodu. Piráti dokázali vyhrát i potřetí pod vedením nového trenéra Jiřího Čelanského. Dvěma góly k tomu přispěl kanonýr David Hruška.

Report, sestřih a ohlasy

Kladno - České Budějovice 3:1

Hokejisté Kladna porazili České Budějovice 3:1 a ukončili tak sérii čtyř po sobě jdoucích porážek. Výhrou v bitvě dvou celků, které se pohybují na příčkách zajišťujících předkolo play-off, navíc Středočeši zůstali v těsném kontaktu za šestým Litvínovem, na který ztrácí dva body. Stále tak mohou živit naději na přímý postup do čtvrtfinále vyřazovacích bojů.

Report, sestřih a ohlasy

Pardubice - Karlovy Vary 4:1

Hokejisté Pardubic úspěšně zvládli důležitý souboj dvou tabulkových sousedů, když porazili Karlovy Vary 4:1. Úřadující mistr vyhrál doma potřetí za sebou a přiblížil se pozicím pro předkolo play-off. Na desátou Kometu Brno ztrácí Východočeši tři body. Domácí se ve vzájemných zápasech dočkali na svém ledě výhry proti Energii po sérii osmi porážek. Jejich předchozí výhra před svými diváky se datuje k říjnu 2008.

Report, sestřih a ohlasy

Brno - Litvínov 3:4 SN

Hokejisté Komety Brno podlehli Litvínovu 3:4 po samostatných nájezdech a připsali si už osmou prohru za sebou. Rozhodující nájezd proměnil František Lukeš. V křeči hrající Brňané se probrali až v posledních třech minutách třetí třetiny, kdy dvěma brankami srovnali skóre a vynutili si prodloužení.

Report, sestřih a ohlasy

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy