Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Plzeň porazila Chomutov gólem v poslední minutě, Sýkora vystřelil Pardubicím dva body

Po reprezentační pauze přišlo na řadu 21. kolo hokejové extraligy. Vedoucí tým tabulky z Plzně prohrál doma s Chomutovem díky brance jedenáct vteřin před koncem utkání. Ode dna se odlepil Litvínov, který přestřílel Mladou Boleslav 6:3. Dařilo se také Jihlavě. Ta po dramatické přestřelce zdolala Vítkovice 4:3. Zvítězil i další účastník loňské baráže, Pardubice po prodloužení překvapivě porazily Kometu.

Utkání Plzeň - Chomutov
zdroj: ČTK/Chaloupka Miroslav

PLZEŇ - CHOMUTOV 3:2

Ve 21. kole hokejové extraligy lídr tabulky z Plzně porazil Chomutov 3:2. Piráti v utkání dvakrát vedli, přesto nedokázali Západočechy porazit. Za nerozhodného stavu 2:2 si v poslední minutě do vlastní branky srazil kotouč Vladimír Růžička ml. a Indiáni získali tři body. Kvůli dvěma inkasovaným brankám neprodloužil plzeňský gólman Miroslav Svoboda sérii tří vychytaných nul v řadě. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ  (//sport/hokej/extraliga/364218-plzen-skolila-chomutov-o-vyhre-rozhodl-vlastni-gol-piratu-v-posledni-minute/)

LITVÍNOV - MLADÁ BOLESLAV 6:3

Litvínov dále dokazuje, že rozhodnutí ponechat ve funkci trenéra Radima Rulíka bylo správné. Severočeši po mizerném vstupu do sezony zvítězili už pošesté z posledních devíti zápasů a výsledkem zlepšené výkonnosti je fakt, že Verva opustila poslední místo v extraligové tabulce. Naposledy si Litvínov poradil s Mladou Boleslaví na vlastním ledě 6:3, když se o vítězný zásah postaral Nejezchleb.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364231-litvinov-potvrdil-vzestup-po-triumfu-nad-boleslavi-opustil-chvost-tabulky/)

VÍTKOVICE - JIHLAVA 3:4

Po třech vítězstvích a plnohodnotných bodových ziscích přišla pro Vítkovice nečekaná rána. Ostravský klub nezvládl duel s předposlední Jihlavou a prohrál doma 3:4. Dukla třikrát v zápase prohrávala, ale v poslední minutě utkání strhl Tomáš Čachotský vítězství na stranu týmu z Vysočiny, který si tak připsal důležité tři body v boji o záchranu.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ  (//sport/hokej/extraliga/364230-jihlava-v-dramatickem-duelu-zaskocila-vitkovice-a-veze-si-dulezite-tri-body/)

BRNO - PARDUBICE 1:2 PP

Pardubice dokázaly porazit favorizovaného soupeře z Brna po prodloužení 2:1. Východočeši se dostali do vedení už v 8. minutě díky trefě Rostislava Marosze, o jedenáct minut později ale zařídil Kometě vyrovnání Martin Zaťovič. V základní hrací době už další branka nepadla, a tak muselo rozhodnout prodloužení. O vítězství Dynama rozhodl Petr Sýkora, který nekompromisně vypálil od modré čáry a prostřelil gólmana Marka Čiliaka.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ  (//sport/hokej/364232-pardubice-pretlacily-kometu-v-prodlouzeni-delovkou-od-modre-rozhodl-sykora/)

Utkání Liberec - Sparta
zdroj: ČTK/Petrášek Radek

LIBEREC - SPARTA 5:4 PP

Liberec na domácím ledě porazil pražskou Spartu 5:4 po prodloužení. V čase 60:57 utkání rozhodl obránce Adam Jánošík. Zatímco Liberec vyhrál potřetí za sebou, Sparta si připsala šestou porážku za sebou. Sparta se stále nemůže dostat z herní krize, trenér František Výborný se ani ve třetím utkání po návratu na sparťanskou lavičku nedočkal tříbodové výhry.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/364234-sparta-nestacila-v-prodlouzeni-na-liberec-a-prohrala-poseste-v-rade/)

HRADEC KRÁLOVÉ - ZLÍN 5:1

Hradečtí hokejisté porazili Zlín 5:1 a posunuli se na třetí místo tabulky. Hradec ukončil rázně sérii tří porážek ve vzájemných zápasech se zlínským týmem.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/364235-hradecti-rozstrileli-zlin-a-poskocili-tabulkou-vzhuru/)

Hlavní zprávy