Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha B

Plzeň podruhé padla, dva Plekancovy góly Kladnu nestačily

Praha - Hokejisté Vítkovic porazili v 29. kole extraligy Kladno 4:3 a vyhráli i čtvrté domácí utkání. Dvěma góly se o to přičinil Petr Strapáč. Ještě o bod produktivnější byl hostující Tomáš Plekanec. Jaromír Jágr zaznamenal gól a asistenci. Pardubice vyhrály v televizním utkání na ledě Plzně 3:1 a připsali si druhou výhru po sobě, což se jim v dosavadním průběhu sezony podařilo teprve potřetí. Lídr extraligy naopak utrpěl druhou porážku v řadě.

Vítkovice - Kladno 4:3

Hokejisté Vítkovic porazili Kladno 4:3 a pod koučem Peterem Oremusem vyhráli i čtvrté domácí utkání. Dvěma góly se o to přičinil Petr Strapáč. Ještě o bod produktivnější byl hostující Tomáš Plekanec, ale jeho dvě branky a přihrávka Kladnu k bodům nepomohly. Jaromír Jágr zaznamenal gól a asistenci.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/206726-kladno-prohralo-ve-vitkovicich-goly-plekance-a-jagra-nepomohly/)

Plzeň - Pardubice 1:3

Hokejisté Pardubic vyhráli na ledě Plzně 3:1 a připsali si druhou výhru po sobě, což se jim v dosavadním průběhu sezony podařilo teprve potřetí. Lídr extraligy naopak utrpěl druhou porážku v řadě. Po bezbrankové první třetině šly Pardubice do vedení, ale domácí stačili do druhé přestávky srovnat. Vítěznou trefu zařídil ve 46. minutě David Krejčí. Třemi finálními přihrávkami se blýskl další hráč Východočechů z NHL Aleš Hemský.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/206707-vedouci-plzen-podlehla-obhajci-titulu-z-pardubic-1-3/)

Třinec - Brno 5:2

Hokejisté Třince porazili Kometu Brno 5:2 a se svým soupeřem tak poprvé v sezoně bodovali. Oceláři v utkání jako první inkasovali, ale v prostřední třetině otočili stav zásahy Davida Květoně a Jana Peterka. V poslední části pak podtrhl jejich výhru třetím hattrickem sezony nejlepší střelec soutěže Martin Růžička. Jeden gól dokonce zaznamenal při oslabení tři proti pěti.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/206742-ruzicka-opet-radil-trinec-porazil-brno-5-2/)

České Budějovice - Liberec 2:1 PP

Hokejisté Českých Budějovic přehráli Liberec 2:1 v prodloužení. Bílí Tygři sice na jihu Čech vedli po gólu Petra Nedvěda, ale remízový stav po 60 minutách zajistil Rastislav Dej a poté ve prospěch domácích rozhodl Martin Hanzal.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/206739-hanzal-rozhodl-v-prodlouzeni-o-vyhre-jihocechu-nad-libercem/)

Chomutov - Sparta 1:5

Hokejisté pražské Sparty porazili Chomutov 5:1 na jeho ledě a úspěšně zvládli i druhý duel proti týmu ze dna tabulky. V úterý vyhráli v Liberci. Sparta rozhodla dlouho vyrovnaný a nepříliš pohledný zápas ve třetí části, kdy v rozmezí 31 sekund vstřelila dvě branky.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/206734-sparta-vyhrala-na-lede-chomutova-5-1-rozhodla-ve-treti-casti/)

Zlín - Karlovy Vary 4:1

Hokejisté Zlína porazili Karlovy Vary 4:1. Jediným střelcem hostů byl Martin Zaťovič, jenž otevřel skóre, ale pak převzali taktovku domácí, za něž skórovali Jaroslav Balaštík, Petr Zámorský a dvě trefy zaznamenal Ondřej Veselý. Berani zvítězili na domácím ledě potřetí za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/206746-zlin-porazil-karlovy-vary-4-1-a-dotahl-se-na-druhou-kometu/)

Slavia - Litvínov 2:1 PP

Hokejisté pražské Slavie porazili Litvínov 2:1 v prodloužení a dotáhli se bodově na šestý Třinec. Skóre otevřel až v polovině zápasu Tomáš Hertl, za hosty vyrovnal Rostislav Martynek. V prodloužení rozhodl bek Michal Kempný.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/206590-slaviste-udolali-v-prodlouzeni-litvinov-a-dotahli-se-na-trinec/)

TABULKA PO 29. KOLE

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články