Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Plzeň, Olomouc i Boleslav si připsaly důležité body, Sparta přetlačila Liberec

V honbě za předkolem play-off braly potřebné body Plzeň, Mladá Boleslav i Olomouc. Chomutov prováhal příležitost nakouknout do šestky, neboť Litvínov nezvládl domácí duel s Třincem. Karlovy Vary si tentokrát vyšláply na třetí Hradec Králové a na čtvrtou příčku se posunula Sparta, která zdolala Liberec po nájezdech. Pardubice klesly po další porážce znovu na poslední místo.

Lukáš Žejdl z Mladé Boleslavi se prosazuje proti Markovi Čiliakovi z Brna
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Litvínov - Třinec 1:4

Třinecký uragán v podobě čtyř branek do sítě Litvínova v průběhu první třetiny určil ráz zápasu týmů z první šestky, který ovládli Slezané jasně 4:1. Proti bývalému klubu se prosadil Jakub Petružálek po zvládnutém bekhendovém blafáku, Oceláři se navíc trefili dvakrát v přesilové hře a jednou v oslabení z trestného střílení.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347777-litvinov-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Třinec

Mladá Boleslav - Kometa Brno 1:0

Útočník Lukáš Žejdl se stal jediným střelcem v utkání proti Kometě a zařídil tak nejtěsnější vítězství Mladé Boleslavi 1:0. Brno mohlo mrzet neproměněné trestné střílení Marka Kvapila, kterého vychytal Brandon Maxwell a připsal si druhé čisté konto v mladoboleslavském dresu. Bruslaři jsou na desátém místě, jedenáctý Zlín má však stejný počet bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347778-mlada-boleslav-kometa-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Kometa Brno

Plzeň - Chomutov 4:1

Čtyřgólový obrat proti Chomutovu režíroval plzeňský střelec Dominik Kubalík a díky jeho dvěma přesným zásahům přehrála Škoda svého soupeře 4:1. Piráty poslal v úvodu do vedení Marek Tomica, ale Západočeši otočili skóre přesilovkovými góly ve druhé třetině a výsledek navýšili v závěru. Plzeň přerušila sérii tří porážek a drží se v postupové desítce, Chomutov zůstává v tabulce šestý.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347779-plzen-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Chomutov

Karlovy Vary - Hradec Králové 3:2

Kapitán karlovarské Energie Václav Skuhravý se mezi střelce zapsal dvakrát a hlavní měrou se zasloužil o výhru Západočechů 3:2 proti Hradci Králové. Hostující Dragoun sice v závěru snížil, ale Východočeši už srovnat nestihli. Karlovy Vary zvítězily po dvou zápasech, na opačné straně tabulky ztrácí Hradec na druhý Třinec už devět bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347781-karlovy-vary-hradec-kralove)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Hradec Králové

Pardubice - Olomouc 2:3 SN

Olomouc uspěla v dovednostní zkoušce samostatných nájezdů a díky vítězné brance Petra Strapáče a bezchybnému brankáři Branislavu Konrádovi veze z Pardubic dva body za vítězství 3:2. Hanáci mohli mít plný bodový zisk, ale domácí Petr Sýkora zařídil Dynamu alespoň remízu po šedesáti minutách. Východočeši kvůli další ztrátě klesli znovu na poslední místo tabulky, Mora ztrácí na desítku šest bodů, má však zápas k dobru.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347782-pardubice-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Olomouc

Sparta Praha - Liberec 4:3 SN

Bílí Tygři z Liberce přišli o vítěznou sérii pěti utkání poté, co proti Spartě ztratili vedení po povedeném obratu z 0:2 na 3:2. V závěru srovnal domácí Petr Kumstát a bod navíc přisoudil Pražanům Petr Vrána vítězným nájezdem. Za vítěze se trefili Michal Řepík i nováček Andre Deveaux. Sparta se tak posunula na čtvrté místo, Liberec má na čele pořadí devítibodový náskok na druhý Třinec.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347783-sparta-praha-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Liberec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články