Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Pardubice se ani napotřetí nezvedly, Zlín zkolaboval proti Kometě

Praha - Ani východočeské, ani moravské derby neprolomilo trápení Pardubic a Zlína. Východočeši prohráli i třetí utkání pod novým koučem Richardem Králem, když podlehli Hradci Králové. Zlín zase ztratil dvoubrankové vedení, které držel nad Kometou ještě pět minut před koncem zápasu, a prohrál v prodloužení. Nevyhrála ani Sparta, a tak se do čela tabulky dostal Liberec, který ovládl dramatické utkání v Karlových Varech. Dvanáctibrankovou přestřelku mohli pozorovat diváci v Chomutově, který porazil Plzeň, Olomouc zase deklasovala Třinec 6:0.

Zlínská střídačka
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Pardubice - Hradec Králové 2:5

Ani výměna trenéra zatím pardubickému Dynamu nepomáhá. Východočeši prohráli i třetí utkání pod trenérem Richardem Králem, když v derby s Hradcem Králové prohráli 2:5. Pardubice přitom šly v úvodu do vedení, když se trefil Svoboda, Hradec ale třemi góly v polovině druhé třetiny rozhodl. Pardubice tak prohrály páté ze šeti posledních utkání.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322742-ani-napotreti-vyhra-kralovy-pardubice-podlehly-v-derby-s-hradcem/)

Zlín - Kometa Brno 2:3 PP

Zlínským hokejistům se stále nedaří dostat se z herní a výsledkové nepohody. Předloňský mistr prohrál již popáté v řadě, přitom domácí zápas v derby s Kometou měl skvěle rozehraný. Ještě pět minut před koncem vedl 2:0 po trefách Říčky a Holíka, poté ale snížil Němec a minutu a půl poté srovnal Káňa. V prodloužení pak o výhře hostujícího celku rozhodl znovu Němec. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322749-zlin-nezvladl-duel-s-kometou-pet-minut-pred-koncem-vedl-ale-stejne-prohral/)

Chomutov - Plzeň 7:5

Z thrilleru s dvanácti brankami vyšli vítězně hokejisté Chomutova, kteří nad Plzní zvítězili 7:5. Gólem a dvěma asistencemi se blýsknul Roman Červenka, vítězný gól si připsal David Kaše. Chomutov tak potvrdil svou skvělou domácí formu, když na vlastním ledě vyhrál šest ze sedmi utkání v sezoně. Západočeši naopak sice zůstávají nejlepším venkovním týmem, na ledě soupeřů už ale prohráli třetí utkání v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322748-chomutov-ovladl-dvanactigolovou-prestrelku-s-plzni/)

Karlovy Vary - Liberec 4:5

Překvapivě vyrovnanou partii odehrály Karlovy Vary s novým lídrem tabulky Libercem. Když Západočeši v druhé třetině čtyřikrát v řadě inkasovali, zdálo se, že Energii od cesty za čtvrtou domácí porážkou v řadě nepomůže ani výměna trenérů. Jenže Vary se dokázaly ještě do konce druhé části vzchopit a snížily na 3:4. Jenže Stránský po změně stran pojistil vedení hostů a domácím nepomohl ani Haščák, jenž svým druhým gólem v utkání korigoval na konečných 4:5.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322752-liberec-jde-do-cela-po-necekane-vyrovnanem-boji-ve-varech/)

Olomouc - Třinec 6:0

Po dvou porážkách znovu přišla výhra, a ne ledajaká. Olomoučtí hokejisté deklasovali favorizovaný Třinec 6:0 a bodovali tak v každém z posledních deseti zápasů. Na fantastickém vítězství se bodově podílelo množství hráčů, dva góly si připsal jediný z nich, Marek Laš. Třinec tak nenavázal na svá dvě uplynulá vítězství proti Plzni a Mladé Boleslavi.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322751-olomoucka-jizda-nekonci-mora-sestrelila-trinec-6-0/)

Mladá Boleslav - Sparta Praha 4:3 PP

Už pátou porážku v prodloužení v letošní sezoně si připsala Sparta, která prohrála na ledě Mladé Boleslavi 3:4. Dosavadní lídr tabulky otočil nepříznivý stav z počátku utkání a v druhé třetině se dostal do vedení trefou Přibyla do šatny. Tomáš Voráček ale nejdříve srovnal na 2:2 a poté v prodloužení rozhodl o vítězství Středočechů. V dresu Boleslavi zářil proti svému bývalému klubu David Výborný, jenž byl u všech branek domácích a připsal si dva góly a dvě asistence. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322750-spartu-zastavila-i-boleslav-zaril-ctyrbodovy-vyborny/)

Vítkovice - Litvínov 1:0

Mistrovský Litvínov se po zpackaném vstupu do sezony zvedl a ovládl uplynulá tři utkání, na ledě Vítkovic se mu ale nepodařilo skórovat a podlehl poté, co jediný gól utkání vstřelil Jan Štencel. Vítkovičtí tak potvrdili vynikající formu, když zvítězili v pěti z šesti posledních zápasů. První nulu v sezoně si připsal brankář Daniel Dolejš, při druhém startu v základní sestavě si připsal druhé vítězství. Severočeši ve Vítkovicích nebodovali poprvé za bezmála pět let.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322746-mistr-po-trech-vyhrach-klopytl-vitkovice-udolaly-litvinov-jedinym-golem/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články