Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Pardubice propadly v derby s Hradcem, Sparta otočila duel s Chomutovem. Konrád má další nulu

Východočeské derby mělo v rámci 13. kola dvě hlavní postavy. Jaroslav Bednář zazářil v 700. extraligovém utkání bilancí 2+1 a Patrik Rybár vychytal třetí nulu v řadě. Pardubice si tak odvezly debakl 0:6. Další nulu má také Branislav Konrád z Olomouce, Mora přehrála Duklu 3:0. Těsné výhry naopak slavily Sparta, Liberec, Plzeň, Třinec a Litvínov.

Radující se hokejisté Hradce Králové
zdroj: ČTK autor: Taneček David

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Sparta - Chomutov 3:2

Souboj z první šestky dopadl lépe pro domácí Spartu, která přetlačila Chomutov 3:2. Hosté dvakrát vedli po trefách Vondrky, ale vítěznou branku Sparty vsítil Smejkal. Potvrdila se tak aktuální forma na obou stranách, zatímco Pražané vyhráli potřetí za sebou, Piráti nezvládli čtvrtý duel v řadě a z posledních šesti zápasů vytěžili jen čtyři body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362592-sparta-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Chomutov

Liberec - Vítkovice 2:1

Bílí Tygři přerušili čekání na výhru a po dvou zápasech opět naplno bodovali po vítězství 2:1 nad Vítkovicemi. Duel se nesl v souboji formací na přesilové hry, Ostravané využili jen jednu početní výhodu, naopak Severočeši zužitkovali hned dvě, když na Bakoše navázal v závěru Bulíř, který rozhodl o třech bodech pro domácí v 58. minutě. Liberec stáhl ztrátu na Vítkovice na tři body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362593-liberec-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Vítkovice

Olomouc - Jihlava 3:0

Brankář Branislav Konrád si v utkání proti Jihlavě připsal dvacet úspěšných zákroků a hlavní měrou se zasloužil o vítězství Olomouce 3:0. O branky se postarali v druhé části Burian a po něm Eberle, ve 49. minutě uzavřel skóre Knotek. Kohouti jsou v tabulce desátí, Jihlava je předposlední.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362594-olomouc-jihlava)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Jihlava

Zlín - Plzeň 4:5 SN

Ještě ve 40. minutě vedla Plzeň na ledě Zlína 4:1, přesto Indiáni tři body nezískali. Domácí se zvedli a v závěru třetí třetiny dokázali vyrovnat. O vítězství Západočechů tak rozhodl až v samostatných nájezdech Tomáš Mertl, který už předtím dvakrát skóroval v základní hrací době. Plzeň bodovala už pojedenácté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362595-zlin-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Plzeň

Hradec Králové - Pardubice 6:0

První východočeské derby v nové sezoně patřilo jednoznačným způsobem Hradci Králové. Pardubice si z ledu rivala odvezly debakl 0:6, pod který se nejvíce podepsal hradecký kapitán Jaroslav Bednář, autor dvou gólů a jedné přihrávky v jeho 700. extraligovém utkání. Brankář Rybár vychytal třetí nulu v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362590-zive-hradec-kralove-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Pardubice

Litvínov - Brno 4:3 SN

Litvínov vedl v utkání proti Brnu už 3:0 a vypadalo to na překvapení kola, mistr z Brna se ale zvedl, třemi góly v posledních sedmi minutách srovnal a dotáhl duel do prodloužení. V nastavení se nerozhodlo, rozuzlení tak nastalo až při samostatných nájezdech, které rozsoudili litvínovští hráči Válek s Hanzlem.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362596-litvinov-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Brno

Mladá Boleslav - Třinec 2:3

Třinec vedl v Mladé Boleslavi po trefách Adamského, Ciencialy a Irgla po dvou třetinách už 3:0, nakonec se ale strachoval o výhru. V závěru se totiž prosadili Klepiš s Knotem, kteří snížili, vyrovnat se Bruslařům už ale nepodařilo. Oceláři se drží v první trojce, Středočeši jsou devátí.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362597-mlada-boleslav-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Třinec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články