Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Pardubice mají do šestky nejblíž, o čtvrtfinále usilují ale další tři týmy

Poslední velkou hádankou hokejové extraligy je otázka, kdo si zajistí přímý postup do čtvrtfinále. V závěrečném 52. kole základní části se o šestou příčku poperou čtyři týmy, z nichž nejlepší výchozí pozici hájí Pardubice. Ve východočeském derby je však čeká v pořadí druhý Hradec Králové, a tak o náboj zápasu nebude nouze. Přímý přenos utkání Pardubice – Hradec Králové sledujte v rámci pořadu Buly hokej živě na programu ČT sport a na webu ctsport.cz od 16 hodin.

Utkání Pardubice - Hradec Králové
zdroj: ČTK autor: Taneček David

Dynamo v posledním kole hraje doma a čeká ho derby s Hradcem Králové. Na zaváhání Pardubic budou čekat Olomouc, Liberec a Zlín, které ztrácejí jeden, respektive dva body a vesměs nastoupí na soupeřově ledě: Olomouc v Jihlavě, Liberec ve Vítkovicích a Zlín v Plzni. Všechny zápasy začnou shodně v 16:20.

Prezidentský pohár pro vítěze základní části už má jistý Plzeň, druhý skončí Hradec Králové a má rovněž právo startovat v Lize mistrů. V pátek si desáté místo a účast v předkole play-off zajistila pražská Sparta, která zdolala Mladou Boleslav. Pomohlo jí také zaváhání Chomutova, který zaváhal ve Zlíně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články