Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Oremus nevyslyšel vábení Slovanu, zůstane ve Vítkovicích

Ostrava - Lákal ho Slovan Bratislava, Peter Oremus se však prý velmi rychle rozhodl zůstat ve Vítkovicích. Třiačtyřicetiletý asistent u slovenské reprezentace dnes s ostravským klubem prodloužil smlouvu o jeden rok. Jeho spolupracovníkem zůstává Roman Šimíček.

Trenér Peter Oremus
zdroj: ČTK autor: Igor Zehl

Vítkovice měly v jednání o podmínkách nového kontraktu vážného soka: Oremuse vábil do KHL bratislavský Slovan. Bývalý kouč Skalice si dnes ale nakonec znovu plácl s vedením ostravského klubu. "Člověka potěší, když je o něj zájem i z takové soutěže jako KHL, ale byla tu seriózní nabídka od Vítkovic a ani jsem dlouho neuvažoval. Ústně jsme to doladili minulý týden a dneska jsme to podepsali," řekl Oremus.

Oremus zahájí na vítkovické střídačce třetí sezonu, dvakrát s týmem došel do čtvrtfinále a na osmé místo v konečném pořadí. Spolu s ním prodloužil kontrakt i asistent Šimíček. Podle Oremuse tým v létě potřebuje posílit především v defenzivě. "Mám radost, že naši mladí dělají pokroky, ale budeme potřebovat posílit, hlavně v obraně," řekl Oremus.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články