Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Ondráček: Hradec vyhrál zaslouženě, první půlku jsme šlapali vodu

Hokejisté Zlína po vítězném vstupu do extraligové sezony proti Třinci (4:2) nebodovali v Litvínově (2:5) ani doma s Hradcem Králové (1:2) a podle útočníka Jiřího Ondráčka potřebují Berani zabrat, aby nemuseli jako v minulých sezonách dohánět nepodařený start. Třicetiletý Ondráček doufá, že ztracené body jeho tým dokáže nahradit už v neděli na ledě nováčka Karlových Varů.

Jiří Ondráček
zdroj: ČTK/Paprskář Pavel

"Musíme tam vyhrát. Pokud ne, budeme se řítit zase do průšvihu jako každý rok na začátku," řekl Ondráček. Před výhrou v soutěžní premiéře měli Zlínští i úspěšnou přípravu, v které vyhráli sedm z osmi utkání. Jsou si vědomi, že teď musí opět zabrat. Ondráček uznal, že duel s Mountfieldem byl sice výsledkově těsný, ale Zlín byl horším týmem.

"První půlku jsme šlapali vodu, soupeř měl lepší pohyb a tahal nás v soubojích jeden na jednoho. Ztratili jsme hodně sil, které nám ke konci chyběly," litoval Ondráček. Hosté se ujali ve druhé třetině vedení díky brance Jana Bergera a v úvodu závěrečné části zvýšil Mislav Rosandič. Zlín vzápětí jen korigoval výsledek díky trefě Tomáše Fořta.

"Pak se naše hra zlepšila, ale vůbec jsme si nepomohli přesilovkami. Netrefovali jsme branku, neměli jsme žádné dorážky. V přesilovce prostě musíme dát gól," štvalo Ondráčka. Uznal ale zaslouženou výhru Hradce Králové.

"Oni měli hodně sil, vyhráli zaslouženě. My jsme díky brankáři Sedláčkovi mohli na jeden nebo dva góly uhrát nějaký bod. Ale byl to hratelný zápas jen na skóre, sami jsme moc šancí neměli," dodal Ondráček.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články