Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Přípravné utkání

Olomouc porazila v přípravě Vítkovice 2:1 v prodloužení

Přípravný zápas na ledě Vítkovic 2:1 v prodloužení vyhrála Olomouc. Jako první skórovali Ostravané, poté, co se poprvé od návratu do Vítkovic prosadil zkušený obránce Roman Polák. Za hosty ale kontroval Adam Rutar, ve druhé minutě prodloužení pak překlopil skóre na jejich stranu Petr Kolouch.

Utkání Vítkovice - Olomouc
zdroj: ČTK

Pro oba celky to byla zápasová generálka před startem extraligy, jejíž úvodní kolo je na programu za týden. Šlo zároveň o odvetu za duel ze středy 2. září, který skončil na ledě Hanáků remízou 5:5. Smírně se po 60 odehraných minutách končilo i tentokrát.

Polák se prosadil střelou hned zkraje druhé třetiny, Rutar se postaral o vyrovnání v polovině zápasu při hře ve čtyřech na obou stranách. Výhru vystřelil bývalý hráč Vítkovic Kolouch, poté, co v prodloužení proměnil trestné střílení, které bylo nařízeno za faul Jana Schleisse.

Olomouc vedle zmíněné remízy vyhrála včetně zápasů Poháru Generali České pojišťovny čtvrtý zápas, ve třech odešla poražena. Vítkovičtí vedle smírného výsledku s Hanáky odehráli včetně pohárových klání dalších devět duelů, ve čtyřech zvítězili a pětkrát prohráli.

Na úvod nového extraligového ročníku čeká Olomouc v pátek 18. září zápas ve Zlíně, Ostravané se představí už o den dříve v domácím utkání proti Litvínovu.

HC Vítkovice Ridera - HC Olomouc 1:2 v prodl. (0:0, 1:1, 0:0 - 0:1)

Branky: 21. R. Polák - 31. Rutar, 62. Kolouch z trest. střílení.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články