Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

Okál po dvougólovém představení v Olomouci: Doufám, že to nebyl poslední zápas v sezoně

K vyrovnání série s Olomoucí přispěl Zdeněk Okál dvěma brankami. Devětadvacetiletý útočník Zlína zároveň doufal, že v předkole play-off nešlo o poslední utkání v sezoně. O konání úterního duelu se kvůli hrozbě šíření koronaviru rozhodlo až těsně před jeho startem, o dalším osudu soutěže se bude jednat dnes.

Zdeněk Okál ze Zlína oslavuje gól
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

"V duchu jsem si myslel, že se bude hrát. Doufám, že to nebyl poslední zápas v letošní sezoně," řekl Okál s obavami, zda extraliga neskončí podobně jako německá DEL nebo mezinárodní EBEL liga předčasně.

Utkání bez diváků bral jako realitu. "Situace je teď taková v celém světě a bohužel to tak dopadlo. Nedělal bych z toho velkou vědu. Jsme profesionálové a podle toho se musíme chovat," podotkl odchovanec Beranů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 2. utkání předkola play-off Olomouc – Zlín

Zlín dokázal v Olomouci odpovědět na pondělní jednoznačnou porážku 1:5. "Řekli jsme si, že do toho tentokrát musíme jít srdcem, což se povedlo. Zlepšila se bojovnost i nasazení," prohlásil Okál, který v 17. minutě otevřel skóre a v čase 49:47 dovršil výsledek.

"Na našem ledě budeme chtít hrát pořád stejně bojovat, nahazovat kotouče a mít předbrankový prostor. Obě mužstva jsou na tom podobně. Doufám, že to bude dlouhá série s vítězným koncem pro nás. Sice jsme nevyužili dvě přesilovky pěti proti třem, ale naštěstí se k nám puky odrazily jindy," dodal Okál.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články