Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Ocelářské derby pro vedoucí Třinec. Sparta vyhrála ve Zlíně, Chomutov dostal Pardubice pod tlak

Ozdobou 21. kola bylo tradiční ocelářské derby mezi Třincem a Vítkovicemi, které lépe zvládli Slezané a vyhráli 3:0. Oceláři se tak osamostatnili na prvním místě tabulky, neboť Liberec padl v Olomouci 2:3 po samostatných nájezdech. Sparta stáhla manko na Vítkovice na jeden bod po jasném vítězství 4:0 ve Zlíně. Na opačném pólu pořadí se do větších problémů dostává pardubické Dynamo, které podlehlo poslednímu Chomutovu vysoko 1:6 a dovolilo Pirátům přiblížit se na rozdíl čtyř bodů.

Utkání Třinec – Vítkovice
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Třinec – Vítkovice 3:0

Ocelářské derby se neslo více než polovinu utkání ve znamení obran. Tlak domácího Třince ale vygradoval koncem druhé části, když skóre zápasu otevřel Werek, který zvýšil náskok další trefou v přesilovce ve 49. minutě. Výsledek v závěru pojistil Dravecký. Slezané protáhli po vítězství 3:0 nad Vítkovicemi sérii výher na sedm zápasů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384623-trinec-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Vítkovice

Chomutov – Pardubice 6:1

Duel dvou posledních týmů tabulky vyzněl jednoznačně pro Chomutov. Piráti si poradili s Pardubicemi 6:1 a důležitý triumf je přiblížil předposlednímu Dynamu na rozdíl čtyř bodů. Domácí táhl první útok, Tomáš Svoboda zaznamenal dvě branky a dvě nahrávky, Vladimír Růžička přihrál na tři góly a navrch přidal závěrečnou trefu. Východočeši naproti tomu padli popáté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384625-chomutov-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov – Pardubice

Mladá Boleslav – Plzeň 0:1

Duel gólmanů viděli diváci v Mladé Boleslavi. Nakonec vyšel ze souboje s Gašperem Krošeljem vítězně hostující Dominik Frodl, který vychytal Plzni těsnou výhru 1:0. O jedinou trefu se postaral obránce Jones, který v 45. minutě využil přesilovou hru. Boleslavští přišli o čtyřzápasovou vítěznou šňůru, Západočeši si pojistili pozici v elitní desítce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384626-boleslav-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Plzeň

Zlín – Sparta 0:4

Hrozivé výkony i výsledky jsou dočasně zapomenuty. Sparťané napravili poslední duely po reprezentační přestávce a ve Zlíně vyhráli pohodlně 4:0. Klíčovou postavou nervózního a vypjatého duelu byl brankář Pražanů Matěj Machovský, který si připsal třetí nulu v sezoně po 32 úspěšných zásazích. Sparta tak oplatila Beranům domácí porážku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384627-zlin-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Sparta

Hradec Králové – Litvínov 3:2

Ani dva góly Válka nestačily Litvínovu na body a na ledě Hradce Králové podlehl těsně 2:3. Východočeši rozhodli o vítězství ve třetí třetině, kdy se postupně prosadili Vincour, Lessio a Paulovič. Královéhradečtí se tak posunuli do první trojky pořadí místo Vítkovic, které jsou čtvrté, Litvínov je sedmý.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384628-kralovehradecti-udolali-litvinov-a-poskocil-do-prvni-trojky)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Litvínov

Olomouc – Liberec 3:2 SN

Bílí Tygři sice vedli v Olomouci 2:1 po trefách Jelínka a Zachara, ale nadějně rozehraný duel v závěru nezvládli. Nejprve vyrovnal kanonýr Irgl v početní výhodě ve 47. minutě a v samostatných nájezdech dokonal obrat na konečných 3:2 Nahodil. Liberečtí po nezdaru na Hané ztrácejí na vedoucí Třinec dva body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384629-liberec-prohral-na-lede-olomouce-a-na-prvnim-miste-ho-vystridal-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Liberec

Hlavní zprávy

Nejčtenější články