Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

Obránce Kroupa se v Litvínově snaží o comeback

Litvínov - Hokejový obránce Vlastimil Kroupa se pokusí po dvou letech vrátit k aktivní kariéře v dresu Litvínova. Osmatřicetiletý bronzový medailista z mistrovství světa 1997 ve Finsku před dvěma roky skončil kvůli potížím s kyčlemi a nyní se snaží připravit na sezonu.

Hokejisté Litvínova
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

V Litvínově tak může dojít k dvěma návratům. Chuť vrátit se k aktivní kariéře naznačil i brzy dvaačtyřicetiletý zadák Jiří Šlégr. Olympijský vítěz z Nagana a mistr světa z Vídně z roku 2005 se ale podle svých slov staví ke comebacku opatrně a rezervovaně a zatím zkouší, co jeho tělo snese.

Litvínov bude řešit posílení v defenzivě. Slovenský bek Ján Brejčák totiž jedná o přerušení smlouvy a chce se ucházet o místo v kádru slovenského zástupce Kontinentální ligy Slovanu Bratislava. Odešel už také další zadák Karel Kubát, který se dohodl na angažmá v pražské Spartě. Po skončení kontraktů opouštějí Litvínov také Richard Jareš a Marek Posmyk.

Z útoku má namířeno do Chomutova Vojtěch Kubinčák, který už v týmu Pirátů na konci uplynulé sezony hostoval. Po konci kontraktů Verva nepočítá s Vladislavem Balážem a Martinem Frolíkem.

V Litvínově naopak věří, že se dohodnou na prodloužení smlouvy s dvaačtyřicetiletým útočníkem Martinem Ručinským. Olympijský vítěz z Nagana a trojnásobný mistr světa bude v letní přípravě trénovat individuálně, stejně jako Michal Trávníček, který tak činí ze zdravotních důvodů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články