Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

Nebyli jsme ve své kůži. Někdy si ale nezasloužíte bodovat a vyhrajete, uznal Gulaš

Nepředváděli hokej, na který jsou zvyklí. Přesto hokejisté Plzně pojedou domů s vítěznou náladou. Ve Zlíně dokázali otočit duel 33. kola extraligy a vyhráli 3:2 po prodloužení. Hlavní zásluhu na tom měl kapitán Milan Gulaš, jenž nasázel hattrick. Třiatřicetiletý hrdina ale přiznal, že domácí si zasloužili triumfovat více než indiáni.

Milan Gulaš
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

Plzeň v pátek doma deklasovala Pardubice 11:1, úvod ve Zlíně se ale Západočechům nevydařil.

"Od začátku zápasu jsme nebyli ve své kůži, Zlín vstoupil do utkání velmi dobře a dělal nám problémy. Dostávali jsme se pod tlak, nedařilo se nám zachytit tempo zápasu," uznal Gulaš.

Domácí se dostali i do dvoubrankového vedení, na což reagovali trenéři hostů oddechovým časem. A vyplatilo se. Krátce po jeho skončení Gulaš snížil na 1:2. "Všichni jsme věděli, že to není ono. Time-out splnil účel," řekl Gulaš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Plzeň

Nejproduktivnější hráč Plzně poté ve třetí třetině vyrovnal a v prodloužení rozhodl. "Je to super. Tady ve Zlíně mě mají fanoušci hodně v oblibě, je to tu vždy vyhecované. Ukázala se zkušenost našeho mužstva, dva body jsou pro nás dnes zlaté," uznal Gulaš a trochu litoval domácí.

"Zlín měl určitě na víc než na bod. Takový je ale hokej. Někdy si nezasloužíte bodovat a vyhrajete," řekl.

I tentokrát si Gulaš pochvaloval spolupráci s centrem Janem Kovářem, který se do Plzně vrátil po nevydařeném angažmá v zámoří. "Je to šikovný centr, který je schopný mě najít v jakékoli pozici. Pořád se ukazuje, jaký má pro náš tým přínos," podotkl Gulaš.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články