Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: 5x trenér

Na post hlavního trenéra Karlových Varů se vrací Mlejnek

Karlovy Vary - Hlavním trenérem hokejistů Karlových Varů po odchodu Petera Oremuse zůstane do konce sezony Karel Mlejnek, který vedl tým už v úterním derby s Plzní (0:3). Na pozici hlavního kouče působil Mlejnek do poloviny října před Oremusovým příchodem, pak se přesunul do role asistenta. Tím nyní bude Mikuláš Antonik.

Karel Mlejnek
zdroj: ČTK autor: Slavomír Kubeš

"Vsadili jsme na trenéry, pro které je náš klub srdeční záležitostí. U obou jsme přesvědčeni, že udělají maximum, aby sezona skončila dobře," uvedl generální manažer Energie Miroslav Vaněk. Karlovy Vary jsou 12 kol před koncem základní části poslední o skóre za třináctým Litvínovem a sedm bodů za dvanáctými Pardubicemi. Čeká je boj o únik baráži.

Osmatřicetiletý Mlejnek vedl Karlovy Vary od 25. září 2013, kdy se posunul z pozice asistenta poprvé na post hlavního kouče místo odvolaného Richarda Žemličky. Před třemi a půl měsíci jej nahradil Oremus, který ale v pondělí na lavičce po vzájemné dohodě skončil.

Je nám líto, video expirovalo.
Hlavním koučem Karlových Varů bude Mlejnek

V úterý vedl Mlejnek tým s trenérem brankářů Pavlem Kněžickým. Nyní bude stát po jeho boku nově Antonik. Ten začínal s trénováním u karlovarské mládeže a dokázal juniory dovést ke zlatu v roce 2008. Pak byl asistentem u karlovarského "áčka" a nechyběl u titulu v roce 2009.

Poté působil v Chomutově, kde byl krátce i hlavním trenérem, a v minulé sezoně vedl druholigový Baník Sokolov. "Nabídku od vedení klubu jsem dostal v úterý a hned jsem ji bez váhání přijal. Naposledy jsem trénoval Baník Sokolov v loňské baráži," uvedl Antonik.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články