Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Na čele zůstává Liberec, Sparta ukončila olomouckou šňůru

Praha - Stačily tři vteřiny a extraliga mohla mít jiného lídra. Jenže trefa Jakuba Valského těsně před koncem normální hrací doby rozhodla o vítězství Liberce 3:2 nad Kometou a Severočeši tak zůstávají první. O bod za nimi je nadále Sparta, která výhrou 3:1 uťala sérii Olomouce, jenž poprvé po deseti zápasech nebodoval. První vítězství v roli pardubického trenéra si připsal Richard Král, jeho tým zdolal Mladou Boleslav 5:1.

Utkání Liberec - Kometa Brno
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Liberec - Kometa Brno 3:2

Na čele extraligy se díky výhře 3:2 udržel Liberec. Severočeši v utkání s Kometou vedli 2:0, Brnu se ale díky dvěma trefám Svobody podařilo vyrovnat a zdálo se, že zápas dospěje do prodloužení. Bílí Tygři ale těsně před koncem rozhodli o výhře již v normální hrací době, když se prosadil Valský. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322825-zive-liberec-udrzel-prvni-misto-tri-vteriny-pred-koncem-rozhodl-valsky/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Kometa Brno

Olomouc - Sparta Praha 1:3

Fantastickou sérii olomouckých hokejistů, kteří bodovali v každém z posledních deseti utkání, ukončila Sparta. Pražané na ledě Hanáků zvítězili 3:1, když vítězný gól vstřelil Hrbas na začátku třetí třetiny. Po gólu a asistenci si připsal Jaroslav Hlinka, dvakrát na gól přihrál Daniel Přibyl. Sparta se tak udržela na špičce tabulky a na čele extraligy může vystřídat Liberec, pokud Severočeši nezvítězí v normální hrací době nad Kometou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322832-olomouc-poprve-po-deseti-zapasech-nebodoval-serii-utala-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Sparta

Zlín - Litvínov 3:2 SN

Po pěti prohrách v řadě se zlínští Berani konečně mohli radovat z vítězství, a to teprve prvního na domácím ledě v sezoně. Po samostatných nájezdech překonali mistrovský Litvínov 3:2 a potřetí v řadě tak bodovali. Litvínov naopak prohrál podruhé v řadě a nepomohl mu ani výkon nejlepšího střelce extraligy Viktora Hübla, jenž na stadionu Luďka Čajky pomohl alespoň k bodu jedinou asistencí. Severočeši i díky jeho nahrávce na Frolův gól vedli, Ondráčkova trefa z druhé třetiny ale poslala utkání do prodloužení. V samostaných nájezdech o vítězství Zlína rozhodly úspěšné pokusy Čecha a Čachotského.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322828-zlin-konecne-vyhral-litvinov-udolal-po-najezdech/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Litvínov

Pardubice - Mladá Boleslav 5:1

Richard Král už nečeká na svou první extraligovou výhru jako trenér. Jeho pardubičtí svěřenci smetli Boleslav 5:1 a připsali si tři body po třech zápasech. K výhře Dynamo nasměroval výborný výkon Lukáše Nahodila, jenž se postaral o dva góly a asistenci. Pardubice kralovaly v přesilovkách, kde svému soupeři nastřílely čtyři branky, Boleslav počtvrté v řadě prohrála na ledě soupeřů. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322833-pardubice-pod-kralem-poprve-vyhraly-zdolaly-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Mladá Boleslav

Karlovy Vary - Plzeň 0:6

Ani napočtvrté se nepodařilo novému trenérovi Karlových Varů Peteru Oremusovi zaznamenat se svým mužstvem bod. Energie prohrála v západočeském derby s Plzní vysoko 0:6, když třikrát inkasovala v přesilovce, dvakrát se prosadili jak Nicholas Johnson, tak Ondřej Kratěna. Vary tak zůstanou na poslední příčce, na místa zajišťující předkolo play-off nyní ztrácejí už jedenáct bodů, desáté Vítkovice mají navíc tři zápasy k dobru.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322826-karlovy-vary-znovu-prohraly-od-plzne-utrzily-debakl-0-6/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Plzeň

Chomutov - Třinec 4:5 PP

Po dvou třetinách vedli třinečtí hokejisté na ledě Chomutova již 4:1 a kontrolovali průběh zápasu. Jenže během třetího dějství se Severočeši třikrát prosadili a nedopustili teprve druhou porážku v normální hrací době na domácím ledě. Velký podíl na vzepětí výběru Vladimíra Růžičky měl Roman Červenka, jenž asistoval u druhého gólu Chomutova a o deset minut později srovnal na 4:4. Třinec si ale z Chomutova stejně odvezl vítězství, když v prodloužení rozhodl Irgl.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322837-trinec-ztratil-trigolovy-naskok-v-prodlouzeni-ale-nad-chomutovem-vydrel-vyhru/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Třinec


Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články