Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Na čele tabulky zůstává Chomutov, Plzeň nasázela Olomouci deset branek

Praha - Lídrem extraligy je po třetím kole stále stoprocentní Chomutov. Naopak Sparta utrpěla první porážku, když ve Vítkovicích padla 1:6. Druhou prohru si připsal nováček extraligy z Jihlavy, který doma podlehl Třinci 0:2. Senzací třetího kola bylo gólové představení Plzně, Indiáni doma smetli Olomouc 10:0. Třetí zápas bez bodu zaznamenal Hradec Králové, který prohrál v Litvínově 0:3. Boleslav slaví výhru 3:2 nad mistrovskou Kometou, která padla na domácím ledě. Liberec ve třetí třetině otočil průběh utkání se Zlínem a nakonec zvítězil 3:2.

Utkání Pardubice - Chomutov
zdroj: ČTK/Vostárek Josef

Pardubice - Chomutov 1:4

Piráti porazili Dynamo na pardubickém ledě 4:1 a jejich vítězná šňůra pokračuje. Chomutov zatím v nové sezoně jako jediný extraligový tým drží stoprocentní bilanci a je lídrem tabulky. Po porážkách Mladé Boleslavi a Olomouce si Piráti připsali také skalp Pardubic. Dvěma brankami a asistencí se v utkání blýskl Michal Vondrka. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360854-chomutov-zustava-jedinym-stoprocentnim-tymem-pardubice-prehral-4-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Chomutov

Jihlava - Třinec 0:2 

Nováček extraligy po úvodním vítězství nad Mladou Boleslaví podruhé za sebou prohrál, když doma podlehl Třinci 0:2. Vítězný gól do sítě Jihlavy vstřelil už ve 4. minutě Adamský, hostující Šimon Hrubec vychytal čisté konto.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/360867-jihlava-se-doma-proti-trinci-neprosadila-rozhodl-brzky-gol-adamskeho/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jihlava - Třinec

Litvínov - Hradec Králové 3:0

Hradec Králové ani potřetí v sezoně nebodoval, když v Litvínově prohrál 0:3. Domácí potvrdili nedělní výhru nad Libercem a ani podruhé doma neinkasovali.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ  (//sport/hokej/360865-litvinov-vyhral-i-podruhe-doma-s-nulou-hradec-se-dal-trapi/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Hradec Králové

Plzeň - Olomouc 10:0

Jeden z nejsilnějších útoků hokejové extraligy se předvedl i v druhém domácím zápase Plzně. Indiáni zejména zásluhou hattricků Tomáše Mertla a Dominika Kubalíka znemožnili Olomouc 10:0. Miroslav Svoboda vychytal první nulu extraligové kariéry, Kohouti zůstávají dál bez bodu a klesli na poslední příčku.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ  (//sport/hokej/360866-kubalik-s-mertlem-ridili-plzenskou-demolici-indiani-zostudili-olomouc-10-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Olomouc

Vítkovice - Sparta 6:1

Vítkovice porazily doma Spartu jednoznačně 6:1, a Pražané tak utrpěli první porážku v sezoně. O vítězství Vítkovických se hattrickem zasloužil útočník David Květoň. Ostravané zdolali Spartu už popáté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360863-vitkovice-smetly-spartu-6-1-a-utnuly-viteznou-serii-prazanu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Sparta

Brno - Mladá Boleslav 2:3

Mladoboleslavští hokejisté zdolali šampiony z Brna 3:2 a připsali si první vítězství v nové extraligové sezoně. Premiérovou výhru v elitní soutěži slaví kouč Bruslařů Patrik Augusta. K tříbodovému zisku výrazně Středočechům pomohl útočník Tomáš Urban, který vstřelil dva góly a připsal si jednu asistenci.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360862-kometa-padla-doma-s-boleslavi-stredocesi-slavi-prvni-vyhru-v-sezone/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Mladá Boleslav

Liberec - Zlín 3:2

Bílí Tygři dokázali otočit průběh dramatického duelu se Zlínem a ve svém druhém domácím utkání zvítězili 3:2. Liberec ve třetí třetině zápasu prohrával už 0:2, nakonec ale po brankách Jana Stránského, Michala Bulíře a Dominika Lakatoše vývoj utkání zvrátil na svoji stranu a připsal si tříbodový zisk. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360861-liberec-otocil-zapas-se-zlinem-o-vyhre-tygru-rozhodl-lakatos/)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy