Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Mladá Boleslav se dál střelecky hledá, trápení se pokusí zlomit proti Olomouci

Ani výměna trenéra zatím nepohla s mladoboleslavskou ofenzivou. Středočeši sice pod vedením nového kouče Jiřího Kalouse v extralize bodují, ale dál se musí v tabulce ohlížet spíš pod sebe. Další nápravu stavu mohou zjednat v utkání 41. kola proti Olomouci. Přímý přenos utkání Mladá Boleslav – Olomouc sledujte na ČT sport a ČT sport Plus od 17:00.

Pět zápasů, tři výhry a osm z patnácti bodů. Taková je bilance Bruslařského klubu po nástupu Kalouse na střídačku Středočechů. Jenže ofenzivní trápení přetrvává. A nic na tom nezměnil ani příchod Tima Söderlunda.

Švédský útočník sice zaznamenal v posledních pěti duelech tři branky, z toho dvě vítězné, ale jinak se k němu moc spoluhráčů během této série nepřidalo – Mladá Boleslav nastřílela jen devět gólů. A proti Olomouci se jí navíc v této sezoně nedaří a na výhru proti Hanákům dál čeká.

Formu Mladé Boleslavi a změny v posledních týdnech hodnotil Hokej fokus podcast:

Šlágrem kola bude souboj čtvrtého Třince s vedoucími Pardubicemi. Oceláři se vrací na domácí led po dvou venkovních porážkách, ta poslední byla navíc pořádně hořká i vzhledem k faktu, že jim nebyl uznán regulérní gól v duelu s českobudějovickým Motorem.

Je nám líto, video expirovalo.
Moment utkání České Budějovice – Třinec: Neuznaná branka Ocelářů

Za stavu 1:1 se sice prosadil obránce Milan Doudera, ale rozhodčí jeho trefu odvolali po domnělém postavení útočícího hráče v brankovišti Dominika Hrachoviny. Oceláři si následně nevzali trenérskou výzvu a Jihočeši pak po dalším vývoji ubránili těsnou výhru 3:2.

Neuznaný gól Třince, ale i zajímavosti a rekordy víkendu probíral Hokej bez červené – podcast s Robertem Zárubou:

Slezané tak chtějí po třech porážkách konečně zabrat, proti ale bude rozjeté Dynamo. Východočeši tahají pětizápasovou vítěznou sérii a na čele tabulky mají už šestibodový náskok před druhými Vítkovicemi.

Motor čeká další záchranářský souboj s Kometou, která padla čtyřikrát v řadě. Poslední Kladno ztrácí na třinácté Brno jen šest bodů. Rytíři se utkají s Libercem a další tým namočený ve spodních patrech tabulky – karlovarská Energie – se představí na ledě Hradce Králové.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články