Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Mistr nezabral ani v Třinci, Plzeň zaváhala, a tak na čele zůstává Liberec

Praha - Trápení mistrovského Litvínova pokračuje. Obhájci titulu prohráli i v sedmém utkání v řadě, když podlehli Třinci na jeho ledě 2:4. Domácí neporazitelnost v normální hrací době naopak uhájila Mladá Boleslav, která si poradila s Vítkovicemi 4:2. Vzestup v tabulce potvrdily Karlovy Vary, které zvítězily již počtvrté z posledních šesti utkání a poslední skalp si připsaly ve Zlíně, předloňského mistra porazily 5:3. Na první místo se díky prohře Liberce mohla posunout Plzeň, na domácím ledě ale rovněž podlehla Hradci Králové 3:4 po samostatných nájezdech.

Zklamaní hráči Litvínova
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Chomutov - Liberec 3:2 PP

Fantastickou domácí formu potvrdil Chomutov, který i proti vedoucímu Liberci dokázal vyhrát, a vylepšil tak vynikající bilanci na devět výher z jedenácti utkání. Bílí Tygři si přesto odvezli alespoň bod, k němuž mu notnou měrou pomohly dva přesilovkové góly Petra Jelínka z druhé třetiny. Chomutov však vyrovnal gólem ze šatny na začátku třetí třetiny a prakticky zkraje prodloužení o výhře výběru Vladimíra Růžičky rozhodl Roman Červenka.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/323957-chomutov-doma-opet-zvitezil-nevyzral-na-nej-ani-vedouci-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Liberec

Třinec - Litvínov 4:2

I napotřetí se jim podařilo pod dočasným trenérským duem René Mucha - Marek Malík bodovat, až napotřetí ale dokázali Oceláři zvítězit. Třinec si cenné vítězství 4:2 připsal proti úřadujícímu mistrovi z Litvínova. Forma Severočechů je alarmující, obhájci titulu prohráli již v sedmém utkání v řadě a krčí se na posledním místě v tabulce. Vítězný gól navíc Třinec vstřelil ve vlastním oslabení, o jeho výhře rozhodl Kopecký. 

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/323956-trinec-pod-docasnymi-trenery-poprve-zvitezil-litvinov-posedme-v-rade-prohral)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Litvínov

Plzeň - Hradec Králové 3:4 SN

Na první místo se díky prohře Liberce mohla posunout Plzeň, Indiáni ale v domácím prostředí zaváhali proti Hradci Králové a prohráli 3:4 po samostatných nájezdech. Západočeši dvakrát vedli, ve třetí třetině ale v přesilovce srovnal Kukumberg a hned v první sérii nájezdů rozhodl o vítězství Východočechů Bednář.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/323960-plzen-nevyuzila-sanci-jit-do-cela-podlehla-hradci-kralove)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Hradec Králové

Mladá Boleslav - Vítkovice 4:2

Už po sedmnácti odehraných minutách byl stav utkání mezi Mladou Boleslaví a Vítkovicemi 3:2 a zdálo se, že i extraliga pozná podobnou přestřelku jako 1. liga při utkání mezi Českými Budějovicemi a Kladnem, které dopadlo 9:7 pro domácí Motor. Smršť gólů se ale na dalších čtyřicet minut zastavila a až v poslední minutě zápasu korigoval na konečných 4:2 do prázdné brány Urban. Boleslav tak potvrdila, že se jí na domácím ledě daří, žádný tým si ještě ze středu Čech neodvezl všechny tři body.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/323950-nejdrive-prestrelka-pote-dve-tiche-tretiny-boleslav-si-poradila-s-vitkovicemi/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Vítkovice

Zlín - Karlovy Vary 3:5

Obávaná zlínská defenziva si druhou třetinu utkání s Karlovými Vary rozhodně za rámeček nedá. Obrana předloňského mistra v druhé části pětkrát kapitulovala, a nasměrovala tak Západočechy ke čtvrté výhře z posledních šesti utkání. Zlínu už nepomohly ani dva góly ve třetí části, připsal si tedy porážku 3:5. V tabulce na předposledním místě vystřídal právě Vary, které se posunuly na dvanáctou příčku. 

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/323959-zlin-selhal-ve-druhe-tretine-karlovy-vary-potvrdily-vzestup-v-tabulce)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Karlovy Vary

Pardubice - Olomouc 4:3 SN

Až do poslední minuty utkání s Olomoucí se zdálo, že Pardubice kráčejí k prohře. Osmatřicet vteřin před koncem ale na 3:3 srovnal Gregorc a díky proměněným nájezdům Tomáška a Redenbacha si Východočeši připsali další výhru pod trenérem Richardem Králem. Pardubice se tak přibližují příčkám zaručujícím předkolo play-off. 

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/323962-gol-v-poslednich-vterinach-a-vyhra-na-najezdy-pardubice-otocily-proti-olomouci)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Olomouc
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články