Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Marosz: Odehráli jsme nejhorší zápas v baráži. Můžeme si oddechnout, až to bude bodově dodělané

Zvítězili popáté v baráži o extraligu, přesto si uvědomují, že ještě nemají nic jistého. Pardubičtí hokejisté jsou v prolínací soutěži i po pátém kole nadále stoprocentní, ale euforii se snaží krotit. Podle útočníka Rostislava Marosze vyhrál v Českých Budějovicích (4:3) šťastnější tým.

Pardubická radost po dalším utkání v baráži
zdroj: ČTK autor: Pancer Václav

"Dokud není konec, tak se zatím nevidíme v žádné extralize. Baráž je taková ošemetná soutěž a nesmíme v ní ani na vteřinu polevit. Můžeme si oddechnout, až to bude bodově dodělané. Zatím musíme stále pracovat na sto procent," řekl pardubický útočník po utkání na jihu Čech.

Připustil, že na vítězství se jeho tým nadřel. Pardubice sice stále vedly, ale domácí se neustále drželi na dostřel a toužili po vyrovnání. Motoru někdy soupeř usnadnil situaci tím, že se některý z hráčů nechal vyloučit. "Pramenilo to z dobrého pohybu soupeře. Ale kluci, kteří chodili na oslabení, odvedli super práci. Například Honza Mandát zblokoval nespočet střel," uvedl Marosz.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 5. kola baráže České Budějovice - Pardubice

Pardubičtí v úvodních čtyřech kolech baráže vyhrávali naprosto jednoznačně. České Budějovice porazili 4:1, pak zvítězili 5:0 v Kladně, 5:1 v Chomutově a naposledy nastříleli doma Chomutovu sedm gólů. Ale dnes v Českých Budějovicích museli hodně bojovat, aby stoprocentní bilanci uhájili.

"Zaplaťpánbůh dneska za tři body. Odehráli jsme nejhorší zápas v baráži, narazili jsme na houževnatého soupeře. Zato my jsme byli zbrklí, odhazovali jsme puky, takže dneska vyhrál šťastnější tým," zhodnotil pardubický útočník.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články