Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Mallet po hektickém dnu poprvé nastoupil za Zlín, další porážce nezabránil

Alexandre Mallet zažil před svým premiérovým startem za Zlín v extralize hektický den. V pondělí večer se dozvěděl, že jej Brno vyměnilo do posledního týmu soutěže, ráno se sbalil, poprvé si zatrénoval s novými spoluhráči a večer nastoupil do utkání proti Plzni. K bodům ale Beranům nepomohl. Plzeň vyhrála 2:1.

Alexandre Mallet v dresu Zlína
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

"O přesunu jsem se dozvěděl v pondělí před večeří. Popravdě jsem byl překvapený, ale to je hokej. Ráno jsem se vzbudil a jel jsem do Zlína se ubytovat a poté na zápas," popisoval hektický den Mallet, který v Kometě za 25 utkání dal šest gólů a na dva nahrál.

Ve Zlíně by měl ale dostat více herního prostoru a vedení klubu věří, že aktuálně poslednímu týmu soutěže pomůže zachránit zatím nevydařenou sezonu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Plzeň

"Cítím se zde dobře. Těším se na působení v klubu. Dostávám zde větší roli, snažím se příležitost uchopit správným směrem," řekl Mallet, který v extralize hrál vedle Brna i v Pardubicích a Vítkovicích.

Devětadvacetiletý Kanaďan se mohl hned v prvním zápase zapsat mezi střelce. V závěru, při přesilovce pět na tři, ale v rozhodující moment ani nevystřelil.

"Viděl jsem před sebou otevřený prostor, snažil jsem se najít dobrou pozici pro střelu z první, ale puk přišel příliš vysoko. Než jsem si ho stihl zpracovat, brankář byl už přemístěný na mé straně, tak jsem se raději pokusil přihrát zpátky na druhou stranu," popsal Mallet jeden z klíčových momentů utkání.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články