Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Litvínov si poradil v derby, Třinec potopil Slavii a navýšil náskok

Praha - 37. kolo přineslo potvrzení pozic celků v tabulce. Pouze Zlín jako tým z dolní poloviny tabulky si připsal vítězství, když v Hradci vyhrál 3:0. Berani se tak přibližují play-off, naopak Slavia zůstává na dně. Pražané mají na svém kontě čtrnáctou porážku z posledních patnácti zápasů, když prohráli na hřišti Třince 2:5. Slezané tak navýšili náskok na čele na devět bodů před Litvínovem, který sice zvítězil v severočeském derby nad Libercem, ale až po prodloužení.

Třinecká radost
zdroj: ČTK autor: Petr Sznapka

Třinec - Slavia 5:2

První a poslední týmy tabulky měly před vzájemným utkáním zcela odlišné bilance. Oceláři zvítězili devětkrát v řadě, naopak Slavia prohrála třináct z předchozích čtrnácti utkání. A oba týmy své série prodloužily. Pražané sice vedli díky trefě Bednáře v přesilovce, poté však pětkrát slavili Slezané, kteří o svém vítězství rozhodli v dominantní druhé třetině, v níž nastříleli čtyři branky. Za Slavii již pak jen snižoval v závěru utkání Stránský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Třinec - Slavia

Reportáž a video z utkání (//sport/hokej/extraliga/297867-trinec-si-poradil-se-slavii-a-vyhral-podesate-v-rade/)

Litvínov - Liberec 3:2 po prodloužení

Litvínov nadále zažívá excelentní sezonu a vítězstvím proti Liberci prodloužil svou sérii výher na pět utkání v řadě. Liberec do utkání vkročil dobře díky brance Filippiho v šesté minutě, Verva však dvěma góly z přesilovky otočila na 2:1 ještě do konce první třetiny. Ve třetí části Vampola srovnal a zápas šel do prodloužení, přesnou trefou Lukeše v početní převaze však žlutočerní přece jen rozhodli o svém vítězství.

Reportáž a video z utkání (//sport/hokej/extraliga/297862-litvinov-zvladl-severoceske-derby-liberec-zdolal-v-prodlouzeni/)

Sparta - Vítkovice 4:2

Sparta i potřetí v sezoně porazila Vítkovice. Dvěma góly a dvěma asistencemi se na výhře 4:2 podílel Petr Kumstát, tři kanadské body si připsal i Tomáš Rolinek. O obě branky hostů se postaral Rudolf Huna.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Sparta - Vítkovice

Reportáž a video z utkání (//sport/hokej/297888-sparta-doma-s-vitkovicemi-nezavahala-rozhodl-kumstat/)

Mladá Boleslav - Kometa Brno 3:4 po prodloužení

Poměrně bláznivý vývoj nabralo utkání Mladé Boleslavi s Kometou Brno. Hosté se hned v úvodu ujali dvoubrankového vedení během dvou minut, domácí Středočeši však na přelomu druhé a třetí třetiny v rozmezí tří minut obrátili na 3:2. O pouhých několik vteřin později však Vondráček srovnal na 3:3 a Ton dokonce mohl Kometě vystřílet tři body, ale neproměnil samostatný nájezd. Honejsek však v první minutě prodloužení přece jen rozhodl o vítězství Brna.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Mladá Boleslav - Kometa Brno

Reportáž a video z utkání (//sport/hokej/extraliga/297891-boleslav-nasazela-komete-tri-goly-za-tri-minuty-stejne-ale-prohrala/)

Hradec Králové - Zlín 0:3

Hokejisté Hradce Králové po návratu do hry po chřipkové epidemii v týmu prohráli doma se Zlínem 0:3 a nenavázali na předchozí tři vítězství. Prvním čistým kontem v sezoně se na výhře hostů podílel brankář Libor Kašík, o branky se postarali Pavel Kubiš, Filip Čech a Martin Matějíček. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Hradec Králové - Zlín

Reportáž a video z utkání (//sport/hokej/extraliga/297899-hradec-po-chripkove-epidemii-padl-se-zlinem/)

Plzeň - Olomouc 2:1 po samostatných nájezdech

Teprve podruhé z posledních šesti utkání se plzeňským indiánům podařilo zvítězit. Domácí Západočeši však tři body nezískali - po první třetině díky trefě Jana Schleisse vedli, ale olomoucký kapitán Pavel Patera tři minuty před koncem běžné hrací doby srovnal. O bonusovém bodu pro domácí rozhodl v rozstřelu Nicholas Johnson. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Plzeň - Olomouc

Reportáž a video z utkání (//sport/hokej/extraliga/297870-johnson-rozhodl-v-najezdech-o-vyhre-plzne-nad-olomouci/)

Karlovy Vary - Pardubice 2:3

Karlovy Vary prohrály své čtvrté utkání z posledních čtyř a ocitají se stále více namočeny v play-out zóně. V zápase s Pardubicemi sice Energie vedla 2:0, Východočeši však dokázali třemi brankami ve třetí třetině otočit na konečných 3:2 a upevnili si tak pátou příčku v tabulce. O vítězství Pardubic rozhodl osm minut před koncem Marcinko.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Karlovy Vary - Pardubice

Reportáž a video z utkání (//sport/hokej/extraliga/297874-pardubice-tremi-goly-otocily-a-zvitezily-ve-varech/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články