Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Litvínov se posunul do čela, týmy s novými kouči uspěly

Praha - Hokejisté Litvínova porazili v 19. kole extraligy doma Hradec Králové 4:1 a po porážce Třince na ledě Plzně 2:5 se dostali do čela tabulky o tři body před Oceláře. Vítkovice i Plzeň uspěly pod novými kouči, kteří převzali týmy v reprezentační pauze. Ostravané pod taktovkou Ladislava Svozila vyhráli nad Slavii 3:2 a po 13 zápasech naplno bodovali. Plzeň dovedl k úspěchu nad Třincem při premiéře v roli hlavního kouče Michal Straka.

Radost hokejistů Litvínova
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Litvínov - Hradec Králové 4:1

Litvínov sice prohrával s Hradcem od osmé minuty po trefě Tomáše Mertla, ale ještě v první třetině stav otočil. Na šestém vítězství Vervy z posledních sedmi zápasů se podíleli brankami Martin Ručinský, Peter Jánský, Kamil Piroš a Jiří Šlégr. Hradec Králové prohrál teprve třetí z posledních deseti duelů.

Reportáž z utkání (//sport/hokej/extraliga/292238-litvinov-se-po-vyhre-nad-hradcem-kralove-dostal-do-cela-extraligy/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Hradec Králové

Vítkovice - Slavia 3:2

Vítkovice se dočkaly plného bodového zisku poprvé od 21. září. Pod staronovým koučem Svozilem, který nahradil Slováka Petera Oremuse, vedli Ostravané dvakrát o dvě branky, po snížení Tomáše Vlasáka 59 sekund před koncem se sice ještě strachovali, ale další ztrátu nedopustili. Gólem a asistencí se podílel na výhře bývalý slávistický útočník Tomáš Svoboda.

Reportáž z utkání (//sport/hokej/292225-svozilovi-premiera-vysla-vitkovice-zdolaly-slavii-a-ukoncily-negativni-serii/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Slavia

Plzeň - Třinec 5:2

Plzeň odvolala Milana Razýma i přesto, že před pauzou s týmem vyhrál v Mladé Boleslavi 2:1, a Západočeši už pod Michalem Strakou navázali úspěchem proti dosavadnímu lídrovi tabulky. K výhře Indiánů přispěl čtyřmi kanadskými body za tři góly a asistenci útočník Ján Sýkora.

Reportáž z utkání (//sport/hokej/extraliga/292216-hattrick-sykory-zajistil-plzni-vyhru-nad-trincem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Třinec

Pardubice - Zlín 6:2

Pardubice vyhrály nad posledním Zlínem 6:2 a posunuly se na třetí místo. Trápící se mistr sice na východě Čech dvakrát vyrovnal, ale domácí rozhodli třemi góly mezi 29. a 38. minutou. Dvěma brankami se na výhře Pardubic podílel útočník Tomáš Zohorna. Zlín prohrál pátý z posledních šesti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Mladá Boleslav
Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Zlín

Liberec - Olomouc 2:3

Nováček z Olomouce zvítězil na ledě Liberce 3:2 a po šesté výhře z posledních sedmi zápasů poskočil už na šesté místo. Na rychlé vedení domácích po trefě Tomáše Urbana odpověděli v první třetině Peter Zuzin a Jiří Ondrušek, ve 34. minutě zvýšil ve vlastním oslabení Marek Laš a výsledek 35 sekund před koncem zkorigoval Tomáš Filippi.

Reportáž z utkání (//sport/hokej/extraliga/292252-novacek-z-olomouce-vyhral-v-liberci-a-uz-je-sesty/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Olomouc

Karlovy Vary - Mladá Boleslav 3:2 PP

Karlovy Vary zdolaly Mladou Boleslav 3:2 v prodloužení, přestože ještě v 49. minutě prohrávaly po dvou trefách Michala Bárty 0:2. Prodloužení ale zařídil dvěma brankami kapitán Energie Radek Duda a v čase 61:38 rozhodl Vojtěch Tomeček. Karlovarští doma vyhráli sedmý z posledních osmi duelů, Mladá Boleslav počtvrté za sebou prohrála.

Reportáž z utkání (//sport/hokej/292241-karlovy-vary-otocily-duel-s-boleslavi-v-prodlouzeni-rozhodl-tomecek/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články