Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Litvínov nezvládl utkání v Hradci, důležité výhry slaví Zlín, Olomouc i Boleslav

Základní část si odškrtla 45. kolo, které ještě více zdramatizovalo postavení týmů v tabulce. Zatímco Liberec zvládl zkoušku nervů v Třinci a navýšil náskok na prvním místě, Litvínov nechal odskočit hradecký Mountfield a sedmý Chomutov ztrácí na Vervu a Kometu tři body. Vítkovice si prohrou v Mladé Boleslavi zkomplikovaly situaci na pozicích pro předkolo play-off podobně jako Plzeň, která zase podlehla Olomouci.

Utkání Hradec Králové - Litvínov
zdroj: ČTK autor: Taneček David

Sparta Praha - Chomutov 3:2 PP

Sparťané v zápase s Chomutovem vedli už 2:0, přesto si Piráti vynutili prodloužení po brankách Sklenáře a Vondrky ve třetí třetině. Nastavení rozhodla situace z páté minuty, kdy Pech proměnil trestné střílení a přisoudil Spartě bod navíc za vítězství 3:2. Pražané zůstávají třetí, Chomutov si pojistil sedmou pozici.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/348323-sparta-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Chomutov

Třinec - Liberec 3:4

V souboji dvou nejlépe postavených týmů uhájil vedení v zápase i náskok v tabulce vítězný Liberec, který si z Třince odvezl tři body po výsledku 4:3. Bílí Tygři vedli už 4:1, Oceláři ale utkání v závěru brankami Krepse a Netíka zdramatizovali. Třinec už ztrácí na Severočechy, kteří uťali třízápasovou sérii proher, devět bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/348316-zive-souboj-druheho-s-prvnim-trinecti-ocelari-hosti-liberec-tygri-vedou-1-0)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Liberec

Zlín - Pardubice 5:4 SN

Sedmigólový debakl z Plzně je minulostí. Hokejisté PSG Zlín doma zdolali po samostatných nájezdech Pardubice 5:4, přestože dvě minuty před koncem prohrávali 2:4. Hrdinou duelu byl lotyšský reprezentant Roberts Bukarts. Základní hrací dobu končil s bilancí jednoho gólu a dvou asistencí. Následný rozstřel okořenil dvěma zásahy včetně rozhodující trefy, čímž zařídil Beranům bod navíc.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/348324-zlin-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Pardubice

Kometa Brno - Karlovy Vary 3:2 PP

Nepřesvědčivé výkony Komety pokračují. Ačkoli Brňané ukončili třízápasovou sérii porážek, brali s Karlovými Vary jen dva body za vítězství 3:2 v prodloužení. O druhém bodu rozhodl Jan Hruška, který se v zápase trefil dvakrát. Premiérový zásah zaznamenal Kamil Brabenec. Kometa zůstává v šestce, ale sedmý Chomutov ztrácí tři body. Západočeši prohráli potřetí za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/348325-brno-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Karlovy Vary

Hradec Králové - Litvínov 3:1

Litvínov nezvládl duel o čtvrté místo a na ledě Hradce Králové podlehl Mountfieldu 1:3. Dvě branky vítězů vstřelil Alexandre Picard, za hosty snižoval Martin Hanzl. Domácím nakonec nevadilo ani neproměněné trestné střílení Richarda Jarůška. Východočeši jsou čtvrtí o skóre za Spartou, Pražané ale mají zápas k dobru. Verva klesla na šestou příčku a Chomutov na ni ztrácí tři body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/348326-hradec-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Litvínov

Olomouc - Plzeň 3:1

Po dvou třetinách byl stav utkání mezi Olomoucí a Plzní nerozhodný, ale v závěru zápasu domácí Hanáci dvakrát udeřili a po brankách Sundhera a Vlacha přehráli Západočechy 3:1. Mora tak může nadále pomýšlet na předkolo play-off, na devátou Plzeň navíc ztrácí jen čtyři body a má zápas k dobru.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/348327-olomouc-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Plzeň

Mladá Boleslav - Vítkovice 3:0

Duel celků pohybujících se ve druhé polovině tabulky opanovali hokejisté Mladé Boleslavi. Před vlastními fanoušky porazili Vítkovice 3:0 a poskočili do elitní desítky extraligy. Vítězná šňůra ostravského mužstva čítající tři duely v řadě tak pokračování nenabídla. Brankáře hostí Patrika Bartošáka překonali během úvodní třetiny Žejdl s Hykou. Konečné skóre stanovil šest minut před koncem Orsava.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/348328-zive-mlada-boleslav-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Vítkovice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články