Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Litvínov je znovu poslední, Sparta si upevnila druhou příčku

Praha - Hokejisté Sparty si díky úspěšně zvládnuté přestřelce v Pardubicích (6:4) upevnili v 37. extraligovém kole druhou příčku. Navíc stáhli náskok vedoucího Liberce na 13 bodů, severočeský lídr prohrál ve Zlíně 1:2. Karlovy Vary udolaly Litvínov 4:3 a poslaly obhájce titulu místo sebe na dno tabulky.

Utkání Karlovy Vary - Litvínov
zdroj: ČTK autor: Slavomír Kubeš

Zlín - Liberec 2:1

Zlín proti suverénně vedoucímu celku tabulky poprvé v sezoně bodoval a připsal si sedmou výhru v řadě před svým publikem. Zápas rozhodl útočník Robert Říčka. Liberec přišel o sérii tří zápasů s plným bodovým ziskem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Liberec

Pardubice - Sparta 4:6

Sparťané, kteří Pardubicím nepřenechali v sezoně ještě ani bod, vedli ve 25. minutě už 3:0. Ještě během druhé třetiny prohrávali 3:4, ale do druhé přestávky stihli vyrovnat. Rozhodnutí padlo ve 49. minutě, když se podruhé v utkání trefil útočník Daniel Přibyl. Dvě trefy zaznamenali také domácí forvard David Tomášek a sparťanský obránce Michal Čajkovský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Sparta

Karlovy Vary - Litvínov 4:3

Hokejisté Karlových Varů porazili v podkrušnohorském derby Litvínov 4:3 a utnuli sérii čtyř porážek. Dvěma trefami se na výhře podílel útočník Martin Bartek, jenž si ve 30. minutě připsal i vítězný gól. Hosté přišli o sérii tří vítězství, extraligovou premiéru oslavil v jejich dresu sedmnáctiletý útočník Kristian Reichel, syn olympijského vítěze Roberta Reichla.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Litvínov

Mladá Boleslav - Brno 4:1

Mladá Boleslav vyhrála nad Kometou Brno 4:1 a po druhém plném bodovém zisku za sebou si upevnila pátou pozici. Kometa naopak nenavázala na předchozí dvě vítězství a na první šestku ztrácí čtyři body. Gólman David Rittich přišel o čisté konto v poslední vteřině utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Brno

Plzeň - Třinec 1:3

Plzeň podruhé za sebou nebodovala, když před vlastním publikem podlehla Třinci 1:3. Oceláři zapnuli po předchozích třech vystoupeních bez bodového zisku. Po bezbrankové úvodní části Třinec rozhodl utkání ve svůj prospěch dvěma góly ve druhé třetině.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Třinec

Olomouc - Vítkovice 3:2 SN

Olomouc udolala Vítkovice 3:2 po samostatných nájezdech a Ostravany tak porazila poprvé v sezoně. Hanáci v utkání vedli, pak prohrávali, ale nájezdy rozhodl Marek Laš. Olomoučtí tak upevnili svou pozici v první šestce, Vítkovice naopak vypadly z desítky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Vítkovice
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články