Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Lídr z Liberce vyrovnal klubový rekord, Sparta s přehledem přehrála Vítkovice

Praha – Jízda Liberce v extralize nekončí, naopak stále graduje. Bílí Tygři vyhráli i na půdě třetí Plzně (3:1) a díky sedmému triumfu v řadě vyrovnali klubový rekord v počtu triumfů za sebou. Deset bodů za Severočechy zůstává Hradec Králové, který doma rozstřílel Litvínov 5:1. Podařenou premiéru na lavičce Třince má za sebou Jiří Dopita, jehož noví svěřenci porazili Zlín 3:1. Brno opět doma zklamalo a s Karlovými Vary prohrálo 3:4 po nájezdech. Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli nad Olomoucí 3:0 a posunuli se na třetí místo tabulky. Chomutov zdolal Pardubice 4:1 a Sparta zvítězila nad Vítkovicemi jednoznačně 5:0.

Sparta - Vítkovice 5:0

Pražané zdolali před svými fanoušky Vítkovice popáté za sebou. Moravané jsou nyní aktuálně v extralize v krizi a šestkrát v řadě nedosáhli ani na bod. Góly Sparty obstarali Marek Hrbas, Michal Dragoun, Daniel Přibyl, Miroslav Forman a Petr Kumstát, gólman Tomáš Pöpperle vychytal podruhé v sezoně čisté konto.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/325368-vitkovice-prohraly-poseste-za-sebou-na-sparte-0-5/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Vítkovice

Chomutov - Pardubice 4:1

Piráti před vlastním publikem slavili výhru už posedmé za sebou. Vítěznou branku vstřelil ve 28. minutě ve vlastním oslabení slovenský útočník Peter Ölvecký, který v dresu Chomutova debutoval po příchodu v reprezentační pauze. Dynamo prohrálo třetí z posledních čtyř zápasů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/325374-chomutov-vyhral-doma-posedme-za-sebou-pardubice-porazil-4-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Chomutov - Pardubice

Mladá Boleslav - Olomouc 3:0

Středočeši definitivně rozhodli o vítězství nad Olomoucí na začátku druhé třetiny, kdy Tomáš Hyka s Tomášem Klimentou navýšili jednobrankové vedení z první třetiny. O to se postaral Dominik Pacovský. Brankář David Rittich si připsal třetí čisté konto v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/325372-mlada-boleslav-se-po-vyhre-nad-olomouci-vyhoupla-na-treti-misto/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Olomouc

Plzeň - Liberec 1:3

Ani reprezentační pauza je nezpomalila a hokejisté Liberce vítězí dál. Jasný lídr soutěže uspěl také na ledě Plzně, kde triumfoval 3:1 a připsal si už sedmou výhru za sebou, díky čemuž vyrovnal klubový rekord v této statistice. Na druhý Hradec Králové mají Bílí Tygři náskok deseti bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/325326-vitezna-jizdu-liberce-nezastavila-ani-plzen-lidr-souteze-vyhral-posedme-v-rade/)

Třinec - Zlín 3:1

Impuls v podobě nového trenéra přinesl hokejistům Třince po pětizápasovém čekání plný bodový zisk. Oceláři při premiéře Jiřího Dopity na lavičce na domácím ledě porazili Zlín 3:1, když o svém triumfu rozhodli v závěrečné části. Hlavní hvězdou utkání se stal Lukáš Žejdl, jenž zaznamenal gól a asistenci.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/325339-dopitova-premiera-na-lavicce-trince-byla-vitezna-ocelari-zdolali-zlin/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Zlín

Hradec Králové - Litvínov 5:1

Že se hokejistům Hradce Králové pod vedením trenéra Vladímíra Kýhose daří, potvrdili i v duelu s Litvínovem. Obhájci titulu, za který si při své premiéře připsal bod za asistence Radek Duda, uštědřili výprask 5:1 a bodovali posedmé v řadě. Zároveň si upevnili druhou pozici a na vedoucí Liberec ztrácí deset bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/325347-duda-pri-prvnim-startu-za-litvinov-bodoval-obhajce-titulu-ale-dostal-vyprask-v-hradci/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Litvínov

Brno - Karlovy Vary 3:4 SN

Čtyři zápasy už hokejisté Brna čekají, až na domácím ledě opět okusí chuť vítězství. Nezadařilo se jim ani proti Karlovým Varům. Kometa sice vedla o dvě branky, ale duel se po remíze 3:3 dostal do samostatných nájezdů, v nichž byli úspěšnější hosté a potvrdili svoji letošní stoprocentní bilanci v této disciplíně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/325342-domaci-cerna-serie-brna-pokracuje-s-karlovymi-vary-padlo-po-najezdech/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články